bugün

türk intikam tugayı

Devletin göbeğindeki kontrgerilla örgütlerinden sadece bir tanesidir.Değişik iktidarların desteğini alırlar ve faşist eylemlerine iktidarların denetimi altında serbestçe gerçekleştirirler. Ergenekon , susurluk , şemdinli , vatansever kuvvetler güç birliği vs... gibi patlak veren olaylar ve faşist çeteler bizzat devlet terörünü uygulayan ulusalcı emperyalistlerin piyonlarıdır.Ne demişti mehmet ağar susurluk için : " daha birçok insan var , biz öne çıkmış gibi görünüyoruz . Oysa çok üstümüzde büyük görevler yapmış insanlar var.Deşifre olmayan kahramanlar var ve onlar işlerine devam diyor..."
Bu ülkede iktidarlar hep kontrgerillayı savunmuştur gizli ya da açıkca.
Mesela Tansu Çiller : "Kurşunu atan da yiyen de ..." demiştir.
Recep Tayyip Erdoğan: " Ergenekon bitmiş değil . Mücadele için yasal düzenleme de yapacağız. Ancak devletin içinde bunu yavaşlatmaya çalışan unsurlar var , cımbızlayarak çıkarmalıyız."

Bütün bunlar takiyye yoluyla aslında amerikan işbirlikçisi devletin ve kapitalist iktidarların asıl halkın hak ve özgürlüklerini,emeğini sömüren faşizmi sürdüren terörizmi uyguladığını saklamaya çalıştığını gösteren yeterli kanıtlardır. Tabi görmesini bilene ; bakmak yetmiyor.