bugün

islami usullere uygun kadın dövme değneği

mümin kardeşlerimin hizmetine sunduğum değnektir. değneklerimiz porsuk ağacından yapılmış olup, kırılmaya karşı bir yıl garantilidir. yanında islam'a göre kadının hangi şartlar altında ve nasıl dövülebileceğini resimli olarak izah eden broşürümüz hediye. kargo masrafları dahil sadece 50tl!...

mümin kardeşlerim, allah'u teala azimüşşan hazretleri, lazım geldiği durumlarda eşlerinizi dövmeye sadece ruhsat vermekle kalmamış, aynı zamanda bir farz kılmıştır. bakın farz diyorum müminler... gafil olmayın, aynen namaz gibi, oruç gibi farz!.. peki neden böyle söylüyorum? esteizü billah:

http://www.kuranmeali.org...urani_kerim_mealleri.aspx

ayet'i kerimeyi iyi tetkik edin müminler. allah dik başlılık eden eşleriniz için ne diyor? önce uyarın diyor. olmadı yataklarınızı ayırın. ya hala dik başlılık ediyorsa? kendi haline bırakın mı diyor? boşayın mı diyor? "dövebilirsiniz" deyip tercihi size mi bırakıyor? hayır! "dövün" diyor... açık ve kesin bir emir cümlesi yani bir farz söz konusu... demek ki mümin erkek kılıbık olamaz. kılıbık olursa ahirette hesabını verir.

peki allah'u azimüşşan dövün dedi diye eşşek sudan gelene kadar, gönlünüz nasıl çekerse öyle dövün mü diyor? hayır!.. yüzüne, göğsüne, beline vuramazsın. yumruk veya tokatla dövemezsin, odunla girişemezsin.

öyleyse her mümin evinde eşini islami usullere göre dövmek için lazım gelen, islami usul ve ölçülere uygun değneği bulundurmalı, lazım geldiğinde kolunu görüş hizasından fazla kaldırmadan, tercihen kaba etlerine veriştirmelidir. geniş bilgi için:

(bkz: avrupalı kadınlara parmak ısırtan islami rahmet)

(bkz: islami usullere göre kadın dövmek/#31022475)

zaten böyle bir değneği evinizde görünür bir yerde bulundurmanız, eşiniz hanımefendiye gerekli mesajı vereceği için, çoğu zaman bir uyarınız yeterli olacak, yatak ayırmak ve dövmek gibi hoş olmayan işlere girişmeniz icap etmeyecektir.

hanım kardeşlerim, belki eşiniz böyle bir değneği alıp gözünüzün önüne koymaktan çekinir. eğer siz alıp kendisine hediye ederseniz vallahi cennetlik olursunuz!..
güncel Önemli Başlıklar