bugün

nihat hatipoğlu nun iki eşi olması

Öyle bir mevzu ki. Ne içinde ki islam kinini bu adamı bahane ederek bosaltanlar samimi, nede bıldıklerıyle insanları ağlatan bu adam samimi. Bu adamı iki evlilik le suçlayan yazarların dönün bakın sayfalarına zinayı ekmek, su gibi görürler. Yirmi değişik karı ile yatmadan evlenmezler. Evlendikten sonra bitermi ki? Hiç sanmıyorum, alışmış kudurmuştan beterdir. Ama ne curettır kalkar ıslamdakı evliliği eleştirir. O zaman siz zinaya, onun bunun karısına, kızına talim edin, bu daha çağdaşlık prensiplerine uygun sizin için ne diyelim.

Birde bu adam ve çeşitleri. Sadece dine aç, cahil insanlar ksıvesıne hitap ediyor. Insanları uyutuyor. Anlattığı din laik dinin ta kendisidir. Yazıklar olsun. Islam, iktisadi, hukuk düzeni,gelir dağılımı bozuk olan bir toplumu düzeltmek için gelmiştir ve bunu başarmıştır. Bu adamın anlattığı dinde bunları gören varmı?

Paran mi yok, dua et Allah versin. işsiz misin, Allah hayırlı rızk kapıları açsın. Bekar misin, şu duâyı oku. Böyle Dinmi olur lan? Kur anın, ve hadislerin hükümleri nerde?

"allah'ın indirdiği kitapta bulunan birşeyi gizleyerek onu birkaç para karşılığında satanlar var ya, onlar karınlarına ateşten başka birşey indirmiyorlar. allah kıyamet günü onlarla konuşmaz ve kendilerini günahlardan arındırmaz. onları acı bir azap beklemektedir."

bakara 174.