bugün

sözlük kızlarının fotoğrafları

Tanım: birbirinden güzel userların fotoğraflarıdır.
Anım:
Bunu anlatıp anlatmamayı çok düşündüm arkadaşlar. Sanırım doğru başlık burası.
2014 martında tanıştık. Rasyonalizmle alakalı bir entrymi çok beğendiğini söylemişti mesaj yoluyla. Bu konu hakkında proje hazırlamak istediğinden bahsetti. Zamanla tanıştık arkadaş olduk. Adı ceylin, manisadan ankara'ya okumaya gelen bir kızımız. Odtü'de felsefe bölümünde. Ben de zamanında bolca kitap okudum, hala okuyorum çeşitli düşünürlerin kitaplarını. Okul çıkışı bazen beni çağırır, öyle hayattan konuşurduk. Hikayem çok etkilemişti onu, uzun bi süre dile getirmedi. Sevgilileri oldu anlaşamadı hiçbiriyle, teselli limanı bendim. Ayrılıyor çocuklardan, moralini topluyorum, gezdiriyorum, nefes aldırıyorum. Bilenleriniz var o zamanlar çok para harcıyorum. Eğleniyoruz falan ama etkilenme, en ufak cinsellik muhabbeti bile dönmüyor. Zaman zaman açmak istiyor ama hoşlanmadığımı, aseksüel olduğum yalanını söylüyordum.
Midterm zamanları ben de kalmaya. başladı. Bildiğin kendi evimde ev arkadaşım vardı. iç çamaşırı altı, uzun kollu kazaklarımdan birini giyip yemek yapıyordu. Heralde, aklınca beni sınıyor, ah kızlar en zeki kendinizmiş gibi yaşamanız yok mu beni benden alıyor. Duşa girdiğinde bazen bornozu unutmuş numarası yapıyor, benim getirmemi istiyordu. Getiriyodum kıza, teşekkür ederken sağ göğüsünü bana gösterip hafifçe gülümsüyordu. Cinsellikten soğumasam bin kere birlikte olmuştuk, size öyle diyim. Ben böyle davrandıkça kız daha da azıtıyordu. Film izlerken bacaklarını üstüme atmalar, tam da penisin olduğu yerlere. Sarılmalar, sık bakıyım kaslarını dedikten sonra amma da sağlamsın demeler.
Abi finaller bitti. Yorgun argın eve geldim. Onun da sınavı bitmiş, salonda uzanmış tv izliyo, bi yandanda elmasını yiyor. Gri eşofman altı üstünde açık mavi body tshirt ve pembe beyaz çorapları vardı. Naptın bugün? Sorusunu sordu. Sınavın deli zorladığını, acayip yorgun olduğunu söyledim. Hiçbir şey demeden kalktı yerinden, yediği elmayı ağzıma dayadı, diğer elimle de kafamı bastırdı ve ısırdım. Dizlerimin üstüne oturdu, itti beni. Öpmeye başladı, gömleğimi çıkardı. Sokuldu bana, seni istiyorum. Sen beni istemesen de ben seni şu an istiyorum diyip pantolonuma yöneldi. Kemeri çözdü ve indirdi. Dudaklarını hissettiğimde seksi ne kadar özlediğimi fark ettim.
işte ceylin'in keyif sigarası sırasında çektiğim fotosu:

görsel