bugün

milyonlarinbacisi

paylaştığı fotoğraflarla milyonlarinbacisi dendiği zaman sözlük erkeklerinin dibi düşüyor. hakkında bir sürü başlık açılıyor. '' bacıyı kıskanan ezikler, bacı partisi, parçala bizi bacı, sözlüğün en güzel kızı, bu bacı kızsa diğerleri ne, götümüze kürek sok bacı falan...

kişneyerek gülüyorum bu ergenlere. zira uzun yıllar barmenlik yaptığımdan dolayı bir çok kız tanıdım. evlisinden bekarına, dulundan turistine kadar sayısız kişiyle sohbet imkanım oldu ama işte bu kız gibi birine hayatım boyunca rastlamadım.

hani siddin sene olmaz ama diyelim ergenlerden biri bu kızla buluşsa,, lan harbi harbi sözlükten bi malak bu kızla randevulaşıp çıksa.
samimi söylüyorum sohbet şu şekil döner;

malak: selam nasılsın?
bacı: iyiyim. ileri derecede ingilizce konuşan sanatsal biriyim.
malak: hımm iyi gördüm.. ehii, sözlüğe eklediğin fotolardan bile çok daha güzelsin.
bacı: sözlükte hiç güzel kız olmadığından dolayı demek isterdim fakat fitness salonlarının bayan antrenör yüzüne bu cümle yakışmaz.
malak: vavv fitness hocasısın demek. çok iyi ya. ehi.
bacı : sadece fitness değil. aynı zamanda animasyon ekibi personel şefiyim. tiyatrocu ve sanat tarihçisiyim. dahi, filozof, epilasyon uzmanıyım.
malak: yorulmuyor musun? ehi.
bacı : yorulmamayı fit vücudum ve selülitsiz kalçalarıma borçluyum. aynı zamanda ileri derecede ingiliz.. yok bu buraya olmadı.
malak: şeyy discoya gidelim mi?
bacı : sorduğun hata. vals, tango, cha cha, samba, mambo, salsa, rumba, kol bastı ve halay ustasıyım, ileri derece davul çalar, saksafonun kralını yaparım.
malak: ehii.

***

ulan şaka değil , sohbet böyle dönmezse bir şey bilmiyorum. yaptığım analizler bunu gösteriyor.

***
malak : artık ben evime gitmek istiyom.
bacı: sanırım sıkıldın. neşelenmek için istersen sözlüğü açalım . ben fotoğraf eklerim, sen de sazanları sayarsın. ileri derecede ingilizce konu.. aman neyse.
malak : ehiii.