bugün

allah ı görmediği için allah a inanmayan insan

hakkında bilgi sahibi olmadan ateistlerin tezlerini eleştirmeye kalkanlardan daha aklı başına olduğu kesin olan insandır.

ey cahiller, madem derdiniz ateistleri eleştirmek, neden hangi konuda ne düşündüklerini doğru düzgün öğrenip, öyle eleştirmiyorsunuz. misal ben alayınızı eleştiriyorum ama ciğerinizi biliyorum. mevzu eleştirdiğim inançlarınızsa, bilgim dahilinde olmayan önemli tek bir nokta bile yoktur.

ateistlerin tanrıyı reddetme sebepleri "görmemeleri" değildir. ateistler "görme" eylemine inançlılar kadar değer vermezler. misal:

https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_of_the_Sun

bakın bu olay öyle efsanevi zamanlarda yaşanmadı. meryem'i gördüklerini söyleyen üç çocuğun şu

https://en.wikipedia.org/...cle_of_Our_Lady_of_Fatima

iddialarından sonra, tam olarak meryem'in tekrar görüneceğini vaat ettiği günde, yani 13 ekim 1917'de yaşandı. fotoğrafları çekildi. alanı dolduran onbinlerce imanlı meryem'i gördüklerine tanıklık etti!..

göz, hele ki inançlarla birleşince yanıltıcı olabilir. ateistler "varlığı ve etkisi bilimsel olarak kabul edilmiş metotlarla tespit edilebilen. bağımsız bilimsel araştırmalarla doğrulanabilen fenomenleri" gerçek olarak "kabul eder" ("inanmaz"; "kabul eder". zira "inanç" ancak bilimsel kanıt olmayan görüşler için kullanılması uygun olan bir ifadedir), bunun dışındaki her tür boş iddiayı reddeder.

mesele bundan ibarettir. gücünüz yetiyorsa yukarıda şartlarını açıkladığım fenomenler dışındaki, var olduğu iddia edilen fenomenleri neden kabul etmemiz gerektiğini izah edin.
güncel Önemli Başlıklar