bugün

9 ekim 2015 futbolda şike davası duruşması

Yazmayayım Yazmayayım diyorum ama kör cahil cimbomluları gördükçe dayanamıyorum.

Hepsinden önce şunu söyleyeyim ki bize kurulan bu kumpas bir başka türk klubünün başına gelseydi darmadağın olurdu ve bir daha ortalıkta gözükmezdi. işte bu yüzden bile fenerbahçe türkiyenin en büyük klubüdür. Dimdik ayaktayız, eskisinden daha da güçlüyüz.

ilk günden bu yana ''bu bir şike davası değil, aziz yıldırımı bitirip fenerbahçeyi ele geçirme davasıdır'' dedik çünkü demokratik ülkelerde asla olmayacak 'özel yetkili mahkeme' denilen fethullah gülen mahkemelerince suçlandık ve bu mahkemenin kansız bir savcısı yine gülen cemaatinin polislerince hazırlanmış uydurma fezlekeleri alıp mabadından uydurduğu iddianameyle bu işi başlattı.

Aynı güruh türk silâhlı kuvvetlerinin kahraman bir paşası olan ilker başbuğa ''terörist'' diyebilecek kadar şerefsizleşmişti.

Şimdi nerde o savcı? Nerde o polisler?

Hani tonla görüntü var diyen, daha neler neler vsr diyen medya maymunu, gülenci şerefsizler?

Uydurma fezlekeler üzerinden karar alan uefa düşünsün şimdi. Ayrica ''fb suçsuz çıkarsa zararını cebimden karşılarım'' diyen aydınlar düşünsün.

Biraz insani duygulara sahip bir insan bile görür bu basit kumpası. Hem gskiler hem de tranzon da farkında ortada şike olmadığının ama iğrenç fanatiklikleri yüzünden çamur atalım da en azından iz bırakalı derdindeler. Ha bir de tonla alacağımız tazminattan da korkuyorlar tabi. O tazminat anamızın tertemiz sütü kadar helâldir bize bilin bunu.

bu savaşı biz kazandık. Yeryüzünde de gökyüzünde de geçmişte de gelecekte de en büyük fenerbahçe !