bugün

9 ekim 2015 futbolda şike davası duruşması

Aklanmaların yalnızca Türkiye sınırlarında kalmaması gerekmektedir.
Aziz Yıldırım savunmasında şike yapmadım dememiştir. Savunmasını bir tek ben mi yaptım üzerine kurmuştur. O zaman da ispatla mükellef olmuş ancak onu da yapamamıştır.
Dönemin Başbakanı makyavelist davranmış, Fenerbahçe küme düşerse Türk Futbolu ne olur diyerek, yönlendirme yapmıştır. Bundan sonra Milliyeti alan Demirören Federasyon başkanı yapılmış, siyasi erkle koordineli olarak çalışmışlardır.
ibrahim Akın'ın da tazminat dava açması gerekir. Birer yıl yatan tüm yöneticilerin de. Davaya iliştirilen silahlı örgüt suçu baştan beri saçmaydı ancak herkesin takıldığı yer burası değil, şike ile ilgili bölümlerdi.
Avrupa'da da aklanması insanların aklındaki ve vicdanlarındaki soru işaretlerini giderecektir. Aklanma ihtimali yok mu, o zaman açarsın tazminat davalarını peşi sıra. Eğer tertemizim diyorsan tam diyeceksin ve mağdur edildiysen yeri göğü inleteceksin. Koskoca Fenerbahçe camiasısın haksız yere mağdur edilemezsin. Sonuna kadar tazminat davalarının peşini bırakmayacaksın.
Velhasıl kelam; Uluslararası bir tazminat kazanamadığı sürece Fenerbahçe kulübü Türkiye'nin ceza vermekten kaçındığı şımarık çocuğu olarak anılacaktır.