bugün

bekaret beyindedir diyen kadının namusu

bir kadının bekareti beni pek ilgilendirmez,evlenceğim kadın olsa bile tabu değildir benim için,dürüst olsun 'sen ikincisin aşkım' tarzında zırvalamasın kafi..

amaaa,erkeklerin şu bekaret konusunda kadınları sınıflandırıp aşağıladıkları kadar kadınlar da kendi aralarında aynı şeyi yapıyo,işte o tipler hakkaten mide bulandırıcı...

şöyle ki,bakire olan kızlarımızla sevgiliyken(daha çok lise dönemlerine denkgeliyo benim için bu durum) sürekli bi hafif meşrep kızları aşağılama,evlenmeden ilişkiye girmiş yaşıtlarını kötüleme,onları ayıplama durumu var..ulan ben senin sevgilinim o kızın dedikodusunu bana niye yapıyosun,aynı şey yakın olan kız arkadaşlarım için de geçerliydi..aradan yıllar geçti 23 24 yaşına geldiğimde liseyi okuduğum şehre birkaç günlüğüne uğradığımda aynı kızlarla tekrar görüştüm,özellikle yakın arkadaşlarım olanlarla(arkadaş kaldığım güzel ayrıldığım eski sevgilim de var aralarında) alkolle muhabbetle falan konu nasıl geldiyse bekarete geldi,budefa aynı kızlar bekaret beyindedir,işte kızlar bakire ama yapmadıkları halt kalmamış tarzında saçmalamaya başladı..e arkadaş bakireyken o haltları sen de benle yedin,ama hala bakireydin ve bekaretini kaybetmiş kızları aşağılıyodun..nedir bu tutarsızlık,çıkarına göre davranma olayı? neden mide bulandırıyosun az tutarlı olun da saygı duyalım..

kimsenin bacak arasıyla ilgilenmedim,ilgilenmem..insanlar benim geçmişimi sorgulamadıkça da sorgulamam pek..ama tutarlı olun lütfen ya,bi öyle bi böyle olmayın yorum yapmayın hemcinsleriniz hakkında,kadınları sınıflandıran öküz erkeklerden daha aşağılık görünüyosunuz..

baya uzun olmuş,bu anıyı da buraya neden yazdım bilmiyorum.. kusura bakmayın