bugün

dilipak koç grubu ve aydın doğana operasyon

koç holding kendi istihbarat elemanları var. şirketini yedirmezler. devlet içersindeki adamları bile kafa kola almış bir şirket. düzenbaz şirket. kemal unakıtan motorlu taşıtlara zam yapacaktı yabancı yatırımcıyı kaçıracak diye mobbing uyguladılar bu sefer benzine yap yaptılar. trt de çalışan bir kadrolu memura emekliliğine iki yıl kalmış kanun çıkartıp emekli edip birde ford marka araç satmışlar. insanları yönlendirmenin en kolay yolu telefonları dinlemek internet erişimi kontrol altına almak kişi hakkında bilgi toplamak bundan ibaret.

çalışanlarına mobbing uygulayan şirket ---> http://i.hizliresim.com/GnWRAr.jpg

ayakta tutma diye bir şey sözkonusu değil bir zamanlar uzanlarda ayakta tutuyordu. halil bezmende ayakta tutuyordu. bu kadar yüceltmenin bir anlamı yok. kendine çalışırsan zengin olursun koça çalışırsan sefil olursun.

koç holding bir market yüzünden sabancının saçını başını yoluyorlardı sen nediyorsun. migrosu sattı tüpraşı aldı. baktı olmadı sabancıyla barıştılar. sabancı holdinge savaş ilan etmişlerdi baktı olmadı barış ilan ettiler.

sen bir bak dükkan aç bu istihbarat elemanları seni iflasa sürükler. insanları yönlendirerek mobbing uygulayan bir şirket.

fabrikada motorlu taşıt aracı üret bu araçları satamazsın. ancak istihbarat elemanları olması gerekki ancak iç piyasaya araç satabilesin. adamın gıda üzerine fabrikası var. adamı korkutmuşlar yada ikna etmişler ford marka ticari araçlar almış. içlerinde fiat markada var.

sizler sadece seyrediyorsunuz. bir şey yaptığınız yok. yalnız kurt bir şey yapamaz. bu yazdığımı unutmayın.

koç holdingin kurt sürü halinde çalışan istihbarat elemanları var. anladığım kadarıyla devletten maaş alan istihbarat elemanları. sözü geçtiği için.