bugün

mabel matiz

Çok açık ve net söylüyorum. Bu adam 28 yaş üzeri, evde kalmış kız kurularının yegane şarkıcısı. Özellikle toplu taşıma araçlarını kullananların telefon melodisi yaptığı, şirket aracı ile işten eve, evden işe giderken bangır bangır "gel" isimli parçayı çaldıkları yapmış olduğum uzun incelemeler sonucunda kesinleşmiştir.

Özellikle şirketler tarafınsan verilen 34 plakalı kiralık araçlardaki kız kuruları; 100kg makyaj, slim fit beyaz gömlek, diz üstü mini etek ve ayaklarının 2 katı büyüklüğündeki süper topuklu ayakkabıları ile ağızlarında sigara ile hayvan gibi sesi kökleyerek yolculuk ediyorlar. Yok hani topluluk içerisinde, iş ortamında son derece kibar alımlı ve flörtöz olan bu bayanlar otopark katına geldiklerinde arabaya 3-4 adım kala bir anda o moddan kurtulup daha arabaya binmeden sigarayı ateşleyip, arabaya bindikten sonra o devasa topukluları çıkartıp bir andan mutasyon geçiriyorlar.

Ulan amına koduklarım;

Toplu taşımada telefona medoli yapanlar genellikle iş çıkışı 4-5 kız (muhakkak aralarında kafasına battaniye tarzı baş örtüsü takan bir sözde muhafazakar vardır) birlikte genellikle birkaç kafe tarzı mekanın aynı bahçeyi veya aynı avluyu paylaştıkları kafeler bölgesinde oturup kendi hallerini görmeden çevredeki erkekler hakkında ileri geri salak, saçma yorumlar yaparlar. 1000 - 1200 TL'ye günde 8 saatten fazla eşşekler gibi çalışan bu vasıfsız tipler karşılarına çıkartılan veya onlara ilgi gösteren adamları sanki kendileri Kral Faht'ın torunuymuş gibi bir bahane bulup beğenmemezlik yaparlar.

Kokoş olan modeline gelince; Çalıştıkları yerde 20 kişiye boncuk dağıtıp bunların ikisi, üçü ile zaten işi pişirmişlerdir. Çok yayılmamakla birlikte zaten aynı şirkette çalışan erkekler kendi aralarında bunun nasıl amuda kaldırıp çakıldığını birbirlerine anlatırlar. Yukarıda anlattığım gbi iş çıkışı barzo moda girip kiralık araç ile eve gittiklerinde hemen bir şeyler atıştırıp, duş falan aldıktan sonra kanki dediği sözde arkadaşları ile sözleştikleri mekanda buluşup içmeye başlarlar. Daha sonra sosyal medya tarafında hemen masanın resmi paylaşılır ve paylaşılan resim buna çok ama çok yakındır.

görsel

Bu kokoşlar haftanın 2-3 günü bu tip ortamlarda takılır. Ortamdan çıkınca çorbacıya gidilir ve daha sonrasında bir güzel pompalanıp duş dahi almadan evlerine dönerler. Ondan sonra vay efendim ben evlenemeyecek miyim. insanlar neden bu kadar iki yüzlü? bütün erkekler şerefsiz, hepsi seni kullanmaya bakıyor.

Daha da yazmıyorum arkadaş. Mabel Matiz derken konu nerelere dallandı budaklandı.

Edit: Adama doğum gününde döşer gibi entry yazmış bulundum. Kusura bakmasın artık.