bugün

ilk kez sevişilen bakire sevgiliden kan gelmemesi

Son derece olağan bir durum.

Guzel bir ilişkim var. Birbirimize değer veriyoruz. Aynı zamanda çok düzeyli bir ilişki. Öpüşmek, elleşmek dışında ileriye gitmedik. Namuslu bir sevgilim var. Bakireymiş. Evlenene kadar olmazmış.

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bir gece vakti bir yandan muhabbetin dibine vururken bir yandan da içiyorduk. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhol olduk tabi. Ve sevişmeye başladık.

Bakire olmasına rağmen o kadar güzel sevişiyordu ki, hoşuma gitmişti bu. Tecrubesiz birine göre gayet guzel sevişiyordu.

Sevgilim azra ya ilk girdiğim an kan gelmedi. O an şaşırdım ama üstünde fazla durmadım. Kafamın guzel olmasının da etkisi var tabi.

Sabah birbirimizin yüzüne gülerek uyandık. Sonra kalktı elini yüzünü yıkamaya gitti. O ara dun geceyi dusundum. Kan gelmemesini.

Kahvaltıya oturduk. Konuyu açtım:

+aşkım nasıldı? Çok guzel değil miydi ya..

- ay evet ya off hiç boyle bir şey yapabileceğimi beklemiyordum ama pişman değilim.

+ ben de ya nasıl mutluyum anlatamam. He bu arada, bir şey soracaktım sana. Sen bakireydin ama kan gelmedi dun gece. O neden?

Hiç tereddüt etmeden kendinden emin bir şekilde cevapladı.

-aşkım ya bazı kadınların kızlık zarları esnek oluyormuş. ilk sekste kan gelmiyormuş. Hatta 2. 3. Sexte de gelmeyebilirmiş. Hatta hiç gelmeyebilirmiş. Olabiliyor böyle şeyler. Benimki de esnek sanırım.

+ anladım aşkım. Senin ilkin olmak çok guzel *

- eheheh *

Diyalogun özeti bu arkadaşlar. ilk kez seviştiğiniz sevgilinizden kan gelmemesi ihtimal dahilinde olan bir şey. Mesela benim sevgilim de bakire olmasına rağmen kan gelmedi. Çünkü esnekmiş.

Edit: Eksileyenler bakire olmayan sevgiliye sahip kıskanç ezikler. Sevgilimin ilki oldum ve çok mutluyuz.
güncel Önemli Başlıklar