bugün

eşcinsellik değil homofobi hastalıktır

Evvela homofobik değilim, kimin kiminle sevişeceği yahut sevişmeceği hiç umurumda değil. (Nedense en baştan not düşmek gerekiyor galiba)

Lakin canım göz rengimiz ile eşcinsel olmayı aynı cümlede kullanmak bilimi ancak götünden anlamaktan bir adım öteye gidemiyor. Evrimsel süreçte üremeyen elenecektir. Sen bilim dediğin anda zaten bilim sana yer yok diyecektir.

Genetik demişin afferin marjinal çıkmışsın da genlerini sen kime aktaracaksin sonraki nesil için? Hemcinsinde böyle bir yeti mi var? Yaygınlaşamaması asıl bilimseldir. Yaygınlaşamamasının nedeni genetiktir...

Din vurgunu da yesinler, yine o götünden anladığınız bilime, içgüdüsel eğilimlere baktığımız zamanda bir insanın bir büyük topluluk içine girmeye, kendinden büyük olana, güçlü olana, görmese bile "inanma", tabi olma, itaat etme eğiliminin eşcinsellik eğiliminden çok daha kuvvetli çok daha yaygın çünkü çok daha fıtri olduğunu göreceksin ama işte görebilsen... Trollük bedava mk. Bilim kim zaten.

Ha din, sözde %99.9999999999999 u müslüman olan bir ülkede sen, eşcinsel kardeşim bu yobaz ülkede sen en basit bir başı örtülü genç kız kadar zulüm gördün mü bana söyler misin? Okuman çalışman yasaklandı mı?

Sen gizli saklı istediğinle sevişir oynaşırsın derdin bu ise, kim ne dedi sana, bu memelekette on yıllardır gencecik kızlar üniversite okuyamadı, bir gevşek şalı varmış, kotu üstü bir tuniği varmış diye bu genç kızlar okulların kapılarından devlet eli ile kovuldu, kocalarına babalarına muhtaç bırakıldı, bu kızlar okusaydı da çare yoktu gerçi kamusal alan diye bir şey uydurdular çalışmalarını bile yasakladılar... Hem insan hakları hem kadın hakları gaspedildi biriniz çıkıp yürüdünüz mü?

Şeriat geliyor rörörörö dediniz de 15senenin ancak 2012sinde bu utançtan kısmen kurtulduk. Çalışmak için daha bekleyeceklerdi tabi.

Ki bu örnek en basit tercihe bağlı örnekti. Yanlış anlaşılmasın, genişletirim de sapla saman karışmasın, Bu memleketin kadını, bu memeleketin kürdü kadar hanginiz zulüm, baskı, dışlanma, tahkir edilme, tecavüz, cinayet gördüz... Yahut görebilirsiniz.

Din diyorsun çok güzel diyorsun da şu memlekette ancak bakkal rüstem abi ile mahallenin ayaklı gazetesi ayten teyze seviyesinde bunlar mesele idi, sen okuyabildin, sen çalışabilirsin, senin insan haklarına da kadın veya erkek haklarına da kim devlet mi dokundu, iki kaş göz çatılmasına hepimiz katlanıyoruz ama gök kuşağını da parsellemiyoruz...

Kusura bakmayın.

benim esşcinsel arkadaşlarım var benim trans arkadaşlarım var... (bunu da demek farz olmuş)