bugün

6 yaşındaki kuzeni sigaraya başlatmak

Amcaya ve yengeye sinirlenmişseniz intikam için yapılabilecek en guzel ve en marjinal eylemdir.

Yengemi oldum olası sevmem. Gıcık bir kadın soğuk. Amcamı severdim. Baba yarısı sonuçta. Ama evlendikten sonra değişti, sanki başka biri oldu. Bana olan tavırları da farklıydı artık sanki.

Kalabalık bir aile ile erdekte tatil yapıyorduk. Bir gün kahvaltıdan sonra kuzenim emircan anniöö çok sıkıldııımm diye soylenip huysuzluk etmeye başladı. O an bu sigaraya başlatma fikri olanca seksiliği ile kafamda belirdi. Yengem de hemen aa ne güzel olur gidin bi dolaşın gelin dedi.

Hazırlandık çıktık. Aldım bir paket sigara. dedim bak şeker. Herkesin ağzında gormuşsundur tadı çok güzel. Değişik bir şeker ama bu çekiliyor dedim. Önce ben gosterdim. Al dene dedim. Çekti. Az kalsın ölüyordu lan çocuk zor kendine getirdim. Birkaç çekişten sonra alıştı. Kürt inşaat işçisi gibi içmeye başladı amınakoyim.

Her gün çıkalım diye tutturmaya başladı. Eğer annenle babana söylemezsen istersen her gün çıkarız dedim. Ama söylediğini duyarsam bir dahası olmaz unut dedim. Tamam dedi. Akıllı çocukmuş laf dinliyor. Gerçekten de bişey demedi.

Gun aşırı çıkıyorum bunla. Sigarayı da mentollu alıyorum genelde. Çok kokmasın diye. 30 unu goremeden ölür heralde.

Sevgili gıcık yengeciğim ve evlendikten sonra değişen amcacığım pelle bey ile zıtlaşmanın sonuçlarına katlanacaksınız. Kimse benimle uğraşamaz.