bugün

lg g4 vs iphone 6

stabilite yazacağım çok klişe olacak, o yüzden açayım biraz;
apple'ın ürettiği iphone telefonlarda donanım-yazılım uyumu vardır, 1 gb ramle bile 4 gb ramli telefonlarla karşılaştırılabilir.
g4 kullanmadım, yalan söylemeyeyim ama youtube'dan kamera testlerini görünce inceden ağzım sulanmadı değil.

şimdi gelelim "vs" konusuna, hiç kimse çıkıp g4 6'dan, 6 g4'den iyi diyemez, neden diyemez? g4 daha özgürdür stabilite kaybetme, virüs girme pahasına "illegal" uygulamalar yükleyebilirsiniz, hafif "kasma"'yı göze alarak arayüz değiştirip, (bkz: rom) atabilirsiniz, (bkz: root)'layabilirsiniz.

iPhone'a jailbreak atmadığınız taktirde bunları yapamazsınız.

Ayrıca bunların yanı sıra apple kalitesi, garanti-cihaz değişim, müşteri memmuniyeti tartışılamaz, kendim 5s kullanıyorum ve cihazımdaki en ufak sorunda değişim yaptılar, lg garantisini bilmem, ama apple'ın garanti konusunda geçemez.

ayrıca 2; iphone'lara linux işletim sisteminden müzik atmak imkansız, malum iphone'un kendi playerına müzik atmada sadece itunes satın alma yoluyla bilgisayara ihtiyaç kalmıyor.

buraya daha çok şey yazarım ama gerek yok, pc vs mac, samsung vs iphone, lg smart tv vs samsung smart tv, xbox vs playstation, mercedes vs bmw, bunlar yıllarca tartışılır, ama bir cevap bulunamaz. o yüzden fazla kasmayıp, markacılık yapmayıp hangisi ihtiyacınızı karşılıyorsa, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu almanızdır.
güncel Önemli Başlıklar