islam da kızlar diri diri gömülüyordu yalanı

Vav la. Acayip bilgilendim.

bok yalan! ms 600'lü yıllarda islam tarihi kadar sözlü ve yazılı belgesi olan tarihi dönem yok lan! peygamberimizin son veda haccına 100 bin kişi katılmış. oradan pay biç. birinden biri "yalan la biz kızları gömmüyorduk falan" demez mi? olay şu: cahiliye döneminde her erkeğin en az 10 tane karısı var ve zina da serbest. herkesin o kadar çok çocuğu var ki mesela x şahsın 2 karısından 5 erkek, 3 kızı var diyelim. 2. karısı kız doğurunca "bu ne la" deyip öldürüyor. adamlar resmen vahşi hayvana dönmüşler. yalan falan değil tarihi gerçek.
siz asıl "beden benim değil mi" deyip keyfi kürtaj olanlara bir bakın. yıl kaç. 2015. peh!

doğan kız çocuklar sakat veya çirkin olduğunda, geçim endişesi yaşandığında, kız çocuk evlendiğinde malları başkalarının eline geçmesin diye, utanç kaynağı olarak görülen kız çocukları gömülüyordu. zaten arap kadınları zengin değildi diye bir şey yok. bir sebepten de onların bu zenginliğinden eşi olacak kişinin hak sahibi olmasını istemediklerinden öldürülüyorlardı.

siz her ne kadar islam kadına aslında değer vermiyor diye delil bulma çabası içinde yalanlar uyduruyor olsanız da ancak kendiniz gibi akledemeyenleri etrafınızda toplarsınız. eski cahilliyye insanı diye tabir edilen insanlardan daha cahili varsa işte onlar bu çağdaş cahiliyye insanlarıdır.