bugün

hiçbir şey hissedememek

Bugünkü durumum. Üzüldüm mü sevindim mi bilmiyorum. 2013 sonu 2014 başı gibi bir ilişkim olmuştu. Yaza kadar da devam etti. Sevmedim. Yani bir kere bile ağzımdan seni seviyorum lafı çıkmadı. Sonu da çok acı şekilde bitmişti. Ne kadar kötü bir insan olduğumu işte ilk o zaman anlamıştım. Her ilişki biterdi ama ben bizimkini anlatsam 5 sezon türk dizisi çıkarmış, ne acı aylarca.. neyse. Tüm bunlar Tam ailevi sorunlarımın had safada olduğu bir döneme de denk gelince, hepsi birlikte ağır bir depresyona girdim. 2-3 gün yemek yemediğimi, odamdan çıkmadığımı bilirim. Kulaklık olmadan dolaşmaya dayanamıyordum. Sigaraya da bu dönemde alıştım. Başlamıştım ama o deneme amaçlı, özentilik içindi. Her gece farklı bir intiharın hayalini kurardım. Falan. Ciddi şekilde anlatamam size. O dünyadan kaçmak için bambaşka kişilermiş gibi hayal ederdim kendimi, sanki bu hayatı değil onu yaşıyormuş gibi.
tüm bunlar çok geride kaldı. Hatırlamıyorum bile.

işte dün eski sevgilimin mi diyim, o çocuğun mu diyim bilemiyorum, başka bir kızla fotoğrafını gördüm. O kız kim hiç anlatmıyorum bile.
whatsapp'tan gördüm. Beni engellemişti. Umrumda da değildi. 4 gün önce açtı, allah allah dedim. Buymuş demek ki karın ağrısı.

inanır mısınız, hiçbir şey hissetmedim.
evet komik ama gerçekten bir şey hissetmedim.
hani yüreği cız eder ya insanın, ya da o depresyon günlerini falan hatırlar.

öyle sanmıştım ama hiçbir şey olmadı.
whatsapp'ta resmi yakınlaştırmadım bile geçtim gittim.

Ya artık hissedemeyecek kadar canımın yandığından, ya artık bir adamı gerçekten sevdiğimden ve gerçek sevgi nasılmış bildiğimden, ya da umrumda olmadığından.

Bilmiyorum ama hiçbir şey hissetmedim.