bugün

network marketing

insanların hayata bakışını değiştirir. en yakınınıza dahi müşteri gibi bakmaya başlarsınız, değişik türevleri vardır ilaç, bitkisel ürünler vs. özellikle hayatta büyük atılım yapmak isteyen insanlarla başlarlar, üniversite öğrencilerini de kolay tavlarlar. ne kadar kolay kazanç gibi görünse de bence bu en baştaki insanların devamlı kazanmasını sağlayan bedava işçi bulma sistemidir. hayatını buna adarsan şanslı ve güçlü olanlar kazanç elde edebilir, iki ay içinde araba alan bir tanıdığım vardı sözlük ama o tanıdığım sırf bu iş için artık sadece bir tanıdık. değer mi? değmez.

ayrıca hevesli üni öğrencileri ve ev hanımları, siz de sadece çevrenizle iletişim kurarak zevkle para kazanmak istemez misiniz? gezip, görüp eğlenerek kısa zamanda devamlı kazanç elde etmek istemez misiniz? istersiniz evet ama istemeyin. uzak durun. sömürüleceksiniz.

bir gece bana gelen mesaj: (lise hocamdan)

-mzn sana bomba haberlerim var. hayatını değiştirecek bir teklifim var tam senlik. hem ülke ülke gezdireceğim seni hem de bütün dertlerinden kurtulacaksın, ben etüt merkezimi kapattım tamamen bu işteyim artık. her hafta sonu istanbuldayım bu hafta sonu buluşalım seni iki günlük eğitime alacağım, en büyük yardımcım olarak seni seçtim birlikte her şeyi değiştireceğiz

içimden:-oha lan nolmuş bu adama töbe bismillah ekmeğe filan mı bastı-
+ hocam iyi geceler. noldu yeni bir iş mi kurdunuz? etüt merkezini niye kapattınız çok iyi gidiyordu? (para basıyorlardı lan)

-bak sana gönderiyorum şu videoları iyi izle ve sakın ama sakın kimsenin dediğine inanma herkes aklını çelmeye çalışacak sen sadece beni dinle ve kazandığım paraya bak, okumana da gerek kalmadı kız cumartesi de ordayım çok ünlü iş adamlarıyla tanıştıracağım seni eve gitmek de yok iki gün rüya gibi geçecek bambaşka bir dünya vsvsvs....

sözlük durumun vehametini anlatabildim mi? tehlikenin farkına varabildin mi? ne kadar gerçekçi ne kadar mantıklı ve ne kadar akıllıca bunlara inanmak?