solcular neden osmanlıya düşman

neden? solculukla osmanlı alakasız ama neden düşmanlar?? tabi ki hainlikten. onlar osmanlı zamanın da devletin ingilizler tarafından yıkılması için dua edenler, şuan ki solcular da o zamanın hainlerine denk. bunlar atatürkten öncesini hatırlayamıyor nedense, nedense bi atatürk var bunlara. atatürkten milyon kat büyük padişahları hatırlamıyolar.

bide şu var; osmanlı da buldukları (haklı olarak) padişah veya sistem açıklarını solculuk adına öne atıyorlar, hani gerçek amacını saklayabildiği kadar saklamak için, ulan kör değiliz ve salak da değiliz sizler teröristlerle aynı görevi üstlenmiş iğrençlersiniz. yok bunların liberali var, demosu var, şusu busu var, mk niye teröristinden başkasını göremedik güzel ülkemiz de. ulan şu boş ideolojileri bırakınn da bir çivi de siz çakın be. yapmak istediğiniz şeyin temelin de eşitlik ve kişilerin yolsuzluklarına izin vermemek var ama şimdi buraya bi entry girsem bütün şeyiniz boşa gider, yani siz bisikletin zinciri atmışken pedal çevirenlersiniz. şu saçma görüşünüz, aslın da saçma değil de kafayı takmanız ve uğruna feda edeceklerini göze alırsak saçma, işte bu düşünceniz sikdi ülkeyi. teröristler. hdp li ler sizi. öyle bi solcular öyle bi vatanı seviyolar ki çıkıp da ne mutlu türküm diyemezler.

anca laf çevirip haklıyız ayağına yatarlar, bırakınnnnnnnnnn lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn salak değiliz siz teröristsiniz ve avrupaya çok özeniyosunuz, biz ise unutmadık güzel atalarımızı.