bugün

bordo berelilerin kendini bir halt sanması

bordo berelilerin kendini bir halt sanması söz konusudur. onlar kendısının reklamını yapmamıştır genel kurmay basına bu konuda yayın izni verdiği için medya özel kuvvetler hakkında yayın yapmaya başladı. yanı demek oluyor kı boş boş konuşmıyacaz.

mağradaki yazıyı : bır komando mavı berelı ast subay yazmıştır . sonra medya bunu bordo berelıler yazdı gıbı cart curt haber yapmaya başladı. peki diyeceksınız neden bunu yazdı bu ast subay . pkk dakı teröristler kendı bulundukları dağa gelen er tecrubesıne göre saldırı yada savunma hazırlığı yapardı. diyelim bir acemı eğitimleri yenı bıtmış komando tımı gelıyorsa cemberı kullanıyorlar ve kayıp vermelerını sağlıyorlardı. ondan daha tecrubelı bır mavı berelı tım gelıyor ıse sarp kayalıklara gecıyr kendılerını saklayıp pusu yapıyorlardı ve sadece cok az ateş etıp ana gruba tecrubelı tımı yaklaştırmıyrlardı. bordo bereli tımı geldiğinde ise mağaralarında kalıyr yada catışmaya girip yarım yarım kacma teknığını kullanırdı bu teröristler, tabı özel kuvvetlerden ne kadar kacabılırlerse.

astsubay bu yazıyla demek istemiş ki ben buraya acemılerle geldığımde onlar sizin ustunuze mermiyi boşaltır , komandolarla geldiğimde cift cift atarlar. eğer özel kuvvler gelırse mınıza koyarlar.

edit : öyle sandalyede oturup osura osura entry gırmek kolaydır gel gelelım bu adamların eğitimlerine anlat anlat bitmez sadece psikolojık eğitimleri bir ansıklopedidir .