evlenilen kızın bakire olmadığını öğrenmek

başıma gelen durum.

enaaammm enaaannn neler gördüm neler...

hayatımızı birleştirme kararı almıştık bi acayip bucayiple. sevgili olduğumuz yıllarda komple kızı düşününce benim nöronlar yandı tabi, dev sol rörörö diye pankart açan üniversiteli işsizler gibi isyana kalkıştı benim beyin komple, nöronlara! ''abi adam seviyor ben ne yapayım amk?'' deyince sakinleşmiş ortam. Allah razı olsun nörondan! Hakkını ödeyemem.

tabi yine 4-5 bardak rakıyı üst üste çakınca jop niyetine daha da açıldı yaralarım! bitkisel hayata girme başvurusu yaptım sol loba bakalım sonuçlar açıklansın, güzel bir hayat seçeceğim kendime! Tabi bitkisel. organik olmalı çünkü. ben enayi miyim niye normal hayatı seçeyim? Arkadaşım da bitkiselden yana kullandı şansını! bitkisel bitkisel hani şu doğal olan! Yatıyor şimdi! Ağzı bile işlemiyor çocuğun, ne harama bakıyor ne karıyla işi oluyor, sıkıntı sıfır! Al beni buradan nöron, hastaneye götür! gonya yolundayım gonya!

neyse bir gün yine yatıyoruz ben gerçekleri öğrendim! o sırada kulak memesini emmekle meşguldüm kızın! Öyle bi sinirlendim ki yatağa ve kıza karşı gardımı aldım! ikili mücadelede affetmem! neyse ki allah'tan kulak memesinden emdim kızın kötülüklerini, hemen tükürdüm yayılmadı fazla! ama olan oldu bana geçti zehir. Neyse ki benim bakirlik problemim yok çok şükür *