bugün

bizi dünyaya rezil eden bodrumlu işletmeci

kate moss'a 7000 tl hesap kitleyenden bahsediyorum evet yanlış duymadınız. bu nasıl bir ayıptır, bu nasıl bir ahlaksızlık abidesidir arkadaş. 7000 tl hesap nedir lan ? sonra yabancılar niye türkiyeyi tercih etmiyor diyorsunuz. etmez tabi niye etsin salak mı o ? ne kadar milyonlarca lira kazanırlarsa kazansınlar. bu yapılan ticaret falan değildir. kazıklamaktır. ahlaksızlıktır. isterse dünyanın en zengin insanı olsun, onu getir yine de bu fiyata itiraz edecektir. çünkü insanlar enayi yerine konulmayı, hele de bu kişiler turistler ve bir şeylerin farkında olan ve bizden kültürce daha ileride olan kişilerse.

şimdi diyeceksiniz orası tatil bölgesi bilmiyor mu o fiyatta olduğunu. elbette biliyordur, ancak 7000 tl yerine 3000 tl hesap yollarsın o ayrıdır. bu ve bunun gibi işletmeciler yüzünden turistler türkiyeyi hırsız, çıkarcı ve soyguncu olarak görüyor. elin herifi orada zengin olacak diye ben niye enayi yerine konulayım ?

bir de bunu suç ve sorun kate moss gibi gösteren bizans ve yavşak medyaya da kızıyorum. karaktersizliğiniz hala had safhada bilin. aynı durumdan müzdarip olduğunuzda görürüm sizi o zaman herhangi bir mekanda.