bugün

aşk acısının geçtiği tam kesin net süre

abi bu nedir yahu? "tam kesin net süre" nedir? bence kesin, net bir süresi yoktur, insanlara göre bu sürenin uzunluğu değişim gösterebiliyor. ( bkz: kimilerine göre lazım değil aşk )

şimdi bazı insanlar siklemez, daha erken kurtulur aşk acısından. bazıları çok takar kafaya, çok uzun sürer. bu insan modellerine göre uzayıp gider. ama aşk acısından nasıl kurtulurum diyorsan onları da aşağıdaki şekilde sıralayım;

- yeni bir aşk, sevgili bulmaya çalış. yazar demiş ki: "bir bağımlılıktan kurtulmanın yolu, başka bir şeye bağımlı olmaktır"

- hatıralar varsa hepsini sil, hayatnın her köşesinden çıkarmaya çalış. nitekim her saniye onu hatırlayıp üzülmezsin, bu da sana yeni şeyler düşünmekte yardımcı olacaktır. hiç anılara kıyamam falan demeyin amk. o kıydı bile. şayet dönerse o anılar, hatıralar tekrar yaratılır, hiç merak etmeyin siz. ( bkz: siken sevilir, seven sikilir )

- sürekli uğraşacağınız bir şeyiniz olsun, boş olmayın. bu aşk acısı falan hep işsizlikten, eğer kafanız başka şeylerle meşgul oluyor olsa, inanın bana aşk meşk umrunuzda bile olmayacaktır.

not: yukarıdaki metodlar yazar tarafından denenmiştir ve işe yaradığı tespit edilmiştir.