bugün

gerçek islam bu değil bu değil bu değil ne ulan it

En basit yoldan; Yüzüklerin efendisi kitabini yada filmini okuyup izlemeden, o eser i rast gele elestirmek, cahil ce konuşmak neyse bu konuda aynidir. Akil sahibi bir insan açar okur, uzmanlarindan sorar öğrenir. Cahil olan ise sağa sola sallar durur. Arastirmaz. Okumaz, uzmanlardan haberi bile olmaz. Birde çok bilmiş olur. Azicik bildiği dini bilgilerde işine gelmiyorsa; gördüğü munafik ve fasik kisilerin yasantilarini da islamla ozdeslestirir. Oysa kur an ve sunnetin böyle demedigini çok iyi bilir.

Isid ve bokoharam gibi terör örgütü lerini islamla ozdeslestirip dini karalamak ateist ve laik lerin pekte işine gelir zaten. Tek islam vardir oda kur an ve sünnet tir. Peygamber in siyer i nebisidir. Son ikiyüz yıldır islam asimile edilip laik lestirilmistir.

Şu bir gerçek ki hem laik ler hemde ateistler kur an ve sunnet islam i nin; iran, Afganistan; Isid ve bokoharam olmadığını çok iyi biliyorlar. Zina, faiz, tekellesme, nam için cinayet işleme, ciplaklik, yattığı yerden para kazanma bitecek ondan korkuyorlar. Onun için munafik ve fasiklari islam modeli diye algilarmis gibi görülüp kur an islamini gözden düşürmeye çalışıyorlar.
Çünki islam nefislerine ağır gelmiştir; fravun, nemrut ve ebu cahil de olduğu gibi. Geriye sadece bundan kurtulmak için fitne ve fesat kalmistir. Gerçek islam yani kur an islami tum dunyada yasaklanmıştır. Yerine laik ve ruhban bir din getirilmistir. Bu dinin peygamber leri de din Kültürü kitaplarinda adi en çok geçen sahistir. Bu her islam ulkesinde asagi yukari boyledir. Inanmayan hodri meydan.