bugün

filistinliler in su kadar kaypak olması

öncelikle sözün aslı için, (bkz: araplar su kadar kaypak)

söyleyen için, (bkz: arap lawrence)

Bir zamanlar türkiye'de bütün cuma namazı çıkışlarında ellere bayraklar alınarak savunulan filistin'in su kadar kaypak olmasıdır. her fırsatta "din kardeşlerimiz, yahudi zulmü, çocuklar ölüyor vs. vs." diyerek türk insanını gaza getiren kişiler ne yazık ki bunları dile getirmiyor.

Peki filistin halkı neden kaypak?

1852 yılında istanbul'da doğan hüseyin bin ali 1908'de mekke emiri oldu. I. Dünya Savaşı sırasında ingilizlerden destek gördü. ittihad ve Terakki'nin Türkçülük politikasını bahane ederek, Arap isyanı'nı başlattı. 1916 yılında bağımsızlığını ilan ederek kendini Hicaz Kralı ilan etti. Arabistanlı Lawrence ile birlikte isyana önderlik etti. Selahattin eyyubi'nin sandukasını ingilizlere çiğnetti.

Bugün hala Filistin'de kendisinin resimlerini görmek mümkün. ingilizler'in tasarladığı ve isyan ederken kullandığı bayrak bugün resmi olarak filistin'in bayrağıdır. ellerine filistin bayrakları alarak mitinge giden osmanlıcı bireylere duyurulur. Daha sonra isyan ederek osmanlı'dan ayrılacak arap devletleri de bu şekilde ingiliz tasarımı bayrakları kullanırlar.

http://galeri2.uludagsozl...tek-tip-olması_510774.jpg

arap lawrence bu isyanları bizzat kontrol etmiş ve "araplar'ı isyan ettirdim ama ben bile bu kadar acımasız olacaklarını tahmin etmiyordum" demiştir.

öldürülenler de yabancı değil ha, bildiğimiz mehmetçik!

bugünlere doğru yaklaşalım.

Türkiye'ye gelen ve üst düzey görüşmeler yapan haniye BDp heyetiyle görüşür. kürt sorunu hakkında konuşurlar. fakat dikkat çekilen nokta haniye'nin selahattin demirtaş'a verdiği cevaptır. şöyle ki selahattin demirtaş "biz filistin'i özgür görmek istiyoruz" der. Haniye ise "Biz de aynı şekilde diyarbakır'ı özgür görmek istemekteyiz" der.

Türkiye'de, türk topraklarında pkk ile dağa çıkmış selahattin demirtaş ve din kardeşimiz (!) haniye türkiye'yi bölme konusunda konuşuyorlar. https://derinistihbarat.f...om/2012/11/image00360.jpg

http://www.milliyet.com.t....2012/1483992/default.htm

Evet bu da 2009 yılında çıkan bir haber. Filistin lideri Abbas "rum tezleri"ni desteklediğini söylüyor. Rum tezleri ise kıbrıs'ın paylaşılması konusunda yalan bilgiler içeren tamamen türk karşıtı tezlerdir. dileyen daha detaylı araştırma yapabilir. Türkiye'nin en büyük dış politika sorunlarından biri olan "kıbrıs" konusunda filistinli mazlum din kardeşlerimiz(!) yine düşman saflarında? şaşırmalı mıyız?

http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/24982352/

Suriye savaşı sıraları. çok yakın dönemler. ve filistinli lider, içte ve dışarıda her daim filistin'i destekleyen, bunun için büyük çaba sarf eden türkiye'yi "tehdit" ediyor. "eğer Türkiye, suriye'ye saldırırsa Lübnan Hizbullahı ve iran'ın Şam rejiminin yanında savaşırız" diyor.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/20907593.asp

Mavi marmara'da yitirdiğimiz canlar gözünüzün önüne gelmesin. onların katili bizleriz.

ve ermeni soykırımı... 1915 olaylarının 100. yıl dönümünde filistinli kardeşlerimiz sözde ermeni soykırımı için pul basıyor.

http://i.hizliresim.com/8gE8k7.jpg

daha önce de isyan edip topraklarımızı ele geçiren, türkiye'yi bölmek isteyip Diyarbakır'ı özgür görmek isteyen, kıbrıs'ta rumlar'ın haklı olduğunu söyleyen, türkiye'yi açık açık terör ile tehdit eden filistin'in ermeni soykırımında "sessiz kalması" beklenemezdi zaten. Nitekim kalmadılar...

şu orta doğu pisliğinden ne zaman çıkar, özümüze dönersek o zaman kurtuluşumuz olacaktır. yoksa git gide bu pisliklere benziyoruz.