bugün

deccal in ortaya çıkması

tamamı kafalarından duman çıkan, devreleri yanmış ebleh sürüsünün; insanların hayallerini, umutlarını, duygularını, geleceğini bir sırtlan edebinde parçalayanların uydurdukları ve bu yolla insanları kendilerine kul, köle ettikleri aldatmacalar bütünüdür. alayı yalandır!

insanların imanlarını çalan, kendi gittikleri cehenneme doğru uzanan halay konvoyuna yeni üyeler (murit, inanan) ekleyen, hayasızların hikayeleridir. kimi bu hikayeleri ve "gelecek" den verdikleri bilgilerle insanları uyuturken, bir yandan da gitmeleri gereken adresleri, cemaat ve tarikat dergalarının yönünü, o da olmadı 270 liraya sattıkları "yanmayan kefen" in adresini gösterirler.

kur'an'da bir çok ayette benden başka geleceği bilen yoktur! onun sırrı yani gaybın sırrı benim katımdadır diye bilgi veren, öğüt veren rab olan allah! bu eblehlerin, bu yalancı hokkabazların bu zalimlerin hakkından hakkıyla gelendir.

mehdi bekleyenler; düşüncelerini ve kalplerini teslim etmiş kişilerdir. lakin çok geç değil! rab olan allah'ın öğütleriyle öğütlenmek isteyenler, gerçeği, yani kendilerini ve insanların ne olacağını, tamamıyla, hakkıyla bilmek isteyenler rablerine, kur'an'a başvursunlar. sadece kur'an'da yazanlar bir müslümanı bağlar.

kur'an dışında hiç bir kitapla hesaba çekilmeyeceksiniz, çekilmeyeceğiz. bu nedenle rabbimizin haberlerini kur'an'dan alalım, işte o zaman göreceksiniz ki, insanların hayallerinden ve umutlarından ve zaaflarından faydalanan bu şarlatan sünepelerin anlattıkları, soğan kokusu gibi burnunuzun direğini kıracak. bir ceset gibi kokacaktır.

rabbinize inanın.