bugün

8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı

maçta taraftar olduğunu 80 küsur da gelen golden sonra anlayabildiğimiz maç.
ikinci yarıda daha baskılı oynamaya çalışan fenerbahçeydi. bu da normal iç saha avantajı ve maç öncesi olan 4 puanlık fark. ben hamza hocanın maçı 70. dakikalara kadar beraberliğe taşımasının ardından bariz görünen sağ kanat akınlarına önlem amaçlı elinde ki en diri fizikli Hamit'i o taraf almasını beklerdim orta sahaya da topu daha iyi tutabilecek emre veya cemali tercih edilebilirdi.
hamza hocam takıma hava kattı evet ama genel olarak oyuncu değiştirme işini tam kavramış gibi görünmüyor. muslera yla başlayan topu soğutma düşüncesi gemelde doğruydu fakat bunu orta sahada yapacak bir oyuncununda olması gerekiyor.
hakem hakkında yazacak tek şey eğer ortada manipüle edilecek bir maç varsa orada mutlaka cüneyt çakır vardır. bu düşüncem de beni hiç yanılmadı. bir faulün faul olabilmesi için illa kartlı bir seviye veya adamın ölmesi gerekmez. bu küçük ayrıntılar aslında ince ince kıyım yapıldı lafının talaşlarıdır.
tebrik etmek lazım.
puan avantajı olması şu an elimizde ki tek tutarlı avuntumuzdur.
son olarak da Burak'ın kaçırdığı pozisyonda, vurduğu anda, evde topa giiiit diye bağırdım. pozisyon kaçtıktan sonra, evde ki gruptan biri,' abi biraz fazla bağıdın topa nefesin kuvvetliymiş' esprisi yaptı. maç sonrası konuşulan ip, büyü muhabbetine biraz farklı gülüyorum o yüzden. o golü ben kaçırttım..