bugün

algı operasyonu

kabataş yalanı ilk ortaya atıldığından bu yana neredeyse iki sene olmuş. tayyip erdoğan'ın önümüzdeki cuma videoları yayınlayacağız deyişinden bu yana neredeyse iki sene geçmiş. bir yalaka gazeteci "evet görüntüleri ben de gördüm, çok korkunçtu" demesinden bu yana da neredeyse iki sene geçmiş. tabi bu iki senede o görüntüler hiç ortaya çıkmamış.

peki ne olmuş bu iki senede? kabataş üzerinden halkın bir kesiminin içi nefretle doldurulmuş. halk birbirine bir yalan üzerinden düşman edilmiş. görüntüler çıkmış ortaya. çıkmış çıkmasına da hiç bir olay falan yok. tabii yalakalar durur mu, basmışlar figanı. olayın üzerinden iki sene geçmişken, eylemler sırasında sanki kendileri değilmiş gibi görüntüleri gizleyen, konuyla ilgili haber yapmaktan kaçınan, penguen gösteren; bir de pişkin pişkin "görüntüler nerede?" demek akıllarına gelmiş. eldeki tek görüntüye montaj demişler adetleri olduğu üzere.

işte şöyle bir durumda bile bazı yarım akıllılar çıkıp "paralellerle kemalistler köpürdüğüne göre çıkar kokusu" diyebiliyorsa (ohaaa amk ohaaa, 2 sene olmuş adam çıkar kokusu diyor. çıksa çıksa senin beyninin kokusu çıkar, çürüdüğü için o da) işte bu algı operasyonudur. üstelik de başarılı bir algı operasyonudur. bu algı operasyonunun başarılı olmasının yegane sebebiyse bu algı operasyonunu yiyebilecek kadar yarım akıllı insanların olmasıdır.