bugün

on ikinci nesil yazar neden gelmedi sorunsalı

--çok gizli--
fasbas 12. nesil ile ilgili olarak yazarlar meraktalar. hala daha gelmemiş olmaları konusu çeşitli söylentilerin çıkmasına neden oldu. konuyla ilgilen. gözlerinden öperin.

zall
--çok gizli--

--çok gizli--
sevgili zall

evet konu ile ilgili yazarlar içinde ciddi anlamda homurdanmalar var. bazıları ise konuya dair eylem planı yapıyorlarmış. paralel yetkililerin birinden öyle bir istihbarat aldım. eylem kuvvet ve muhtemelle senin nickaltında vuku bulacak ve artarak devam edip diğer moderatörlerin nickaltlarına sirayet edecek. ben konuyla ilgileniyorum. lakin sözlük mevzuatı gereği elimi kolumu bağlıyor. yazarlar bürokrasi ibneliği, iktidar orospuluğu gibi konularda artık fazlasıyla bilgi sahibiler.

söylemlerimiz inandırıcı değil. dalga geçilen tayyip gibiyiz zall. millet onunla yaptığı gibi bizimle taşşak geçiyor samimiyetine olan naif güvenimden açık konuşuyorum.

sikicekler bu gidişle bizi. demedi deme.
--çok gizli--

--aşırı derecede gizli--
sevgili fasbas

emeklerin ve konuya dair çalışmaların takdire şayan. ancak kaybolman lazım. hayalet ol. zira açıklayamayacağımız nedenlerden ötürü bir şeyler yapmak durumundayız. ihtiyaç halinde bilgi ve deneyimine yeniden başvuracağız.
--aşırı derecede gizli--