bugün

nuh köklü

Kartopu yüzünden ölmemiş olan şahıs..

Öncelikle kendisinin ölümüne çok üzüldüğümü söylemek isterim. Ölümünü haklı çıkarmaya da çalışmıyorum ama insanların gerizekalılığına da isyan ediyorum. Lan her şeye niye böyle yüzeysel bakıyorsun? Neden biraz sorgulamıyor, daha derine inemiyorsunuz?

Hayvandan ne farkınız var gerçekten? Kartopu yüzünden ölmesi nasıl biliyor musun? Kartopunu atar, cama gelir, esnaf alır bıçağı hiçbir şey demeden vurur. O zaman kartopu yüzünden ölmüş olur.

Oysa bu olay böyle değil. Bir kere olayı anlatanların hepsi Nuh Köklü'nün arkadaşları. Esnafın ifadesini dinlediniz mi? Yok? Tek taraflı bir ifadeye nasıl hemen inanıyorsun?

Büyük ihtimal birkaç kar topu cama gelince adam rahatsız olmuş ve bunlara gidin demiştir. Bunlar da karşı çıkınca tartışma çıkmıştır ve tartışma sonucu hakaret ve küfürleşme oluşmuştur. Yani olay kartopu yüzünden öldürme olayından çok çıkmış...

Belki o esnaf kibarca gidin buradan dedi, grup kalabalık olmasına güvenip kes lan diye atarlandı adama, üstüne yürüdü.. adam da tek olduğu için korkup eline bıçak aldı? Ne biliyorsuın a.q evladı gördün mü de hemen "kartopu yüzünden öldü" lafına inanıyorsun.

Kimse camına kartopu geldi diye kimseyi öldürmez.

Zaten olayın video kaydını izlerseniz görüyorsunuz. Büyük ihtimal Nuh Köklü veya bir arkadaşı arkadan adama uçan tekme atıyorlar ve sonrasında yerde adamı tekmeliyorlar. O sırada can havliyle kim olsa elindeki bıçağı rastgele sallar ve kime denk geleceğini de kestiremez.

Bu kadar gerizekalı olmayın be ya. Kartopu yüzündemiş!!!

Bir de nefret cinayeti diyorlar. Ulan nefret cinayeti bir insanı "olduğu şey yüzünden, kimliği yüzünden öldürmektir". Mesela zenci, Kürt, Alevi, Ermeni veya eşcinsel diye öldürmektir! Cinayeti tek sebebi adamın Kürt, Alevi, Ermeni veya eşcinsel olmasıdır.

Bu olay basit bir kavga sonucu gerçekleşmiş bir cinayet!!! Bir de nefret cinayetlerinin bokunu çıkarmayın.

Allah rahmet eylesin Nuh kardeşimize. Keşke böyle olmasaydı.