bugün

abbyy finereader professional edition

öncelikle bu başlığı açmak için çok düşündüm çünkü buradaki insanlar bu programı kullanmayı hakediyor mu diye ama sonra iyilik,iyiliktir düşüncesiyle allah rızası için açmaya karar verdim *

bu programı yapanlara varya kız olsam hepsine çatır çatur veririm o derece. programı kısaca türk işi anlatmak gerekirse: fotoğrafını çektiğin yazıları direk word dosyasına aktarıyor. PDF dönüştürmek, oluşturmak ve ayarlamak için de kullanılabilir.

teknolojik tanım:

ABBYY FineReader Professional Edition; PDF dosyalarını, taranmış resimleri, dijital fotoğrafları; optimal kesinlik ve yerleşim düzeni korunarak; tamamen düzenlenebilir ve aranabilir formatlara çeviren; akıllı bir OCR ve PDF dönüştürme programıdır.

Ödüllü FineReader serisinin bu son sürümü; bağımsız sayfaların yerine tüm dokümanı analiz eden; tam olarak; doğru metin akışına, orijinal yerleşim düzenine, stiline ve biçimlendirme özelliklerine sahip; düzenlenebilir ve biçimlendirilebilir bir dosya oluşturan; devrimsel nitelikte Uyumsal Doküman Tanıma Teknolojisi (ADRT) içerir.

Geliştirilmiş CameraOCR'ı; otomatik olarak dijital kamera resimlerini tanımlar ve önceki işlem ayarlarını değiştirme ihtiyacı olmadan, en iyi OCR sonuçlarını almak için resim bozukluklarını düzeltir. Ürün; dönüştürme işleminizi hiç olmadığı kadar kolay, hızlı ve doğru olarak yapabilmeniz için sonuçlar tarafından şekillendirilen arayüz ve çabuk görevler otomasyonu ile birlikte gelir. Ayrıca FineReader; 179 dili tanır.

rica: lütfen programı satın alınız. en azından bir teşekkür babında böyle bir hizmeti bizlere sunanlara kalleşlik yapmayalım. programı buradan satın alabilirsiniz: http://www.abbyy.com.tr/buy/

şirketin bütün ürünlerini görmek için : http://www.abbyy.com.tr/products/