bugün

caner taslaman şarlatanlığı

1) kullandığı argüman, yorumların tamamı hristiyan teologlara aittir.

2) hristiyan teologların argümanlarını akp medyası içinde çok sevildiği için rahatça ithal edip kitaplarında savunur.

3) tamamlanmamış deist tanrı argümanları, yorumları üzerinden teizmi, islam ve allah'ı savunarak en büyük din tacirliğini yapar. şarlatandır bu yüzden, cahiller teist tanrıyı savunduğunu sanır. yani inandığı tanrıyı asla mantıksal olarak temellendiremez.

4) bilimle alakasız bir insandır. uluslar arası bilim camiasında hiçbir bilimsel çalışması yoktur, bilimsel camiada atıf almayan bir dincidir.

5) melekler, cinler, büyü, vahiy, kızıp insanları helak eden, hakaret eden, öfkelenen, sevip aşık olan teist tanrı, şeytanlar, cennet, dua, beddua gibi doğa yasalarına aykırı, şizofrenik, paranoyak, deli saçması, hayali yaratık, olay ve masalları savunur. bunların hiçbir bilimsel yanı yoktur.

6) iddiaları, argümanlarıyla dünyada hiçbir şekilde çözülememiş bilimsel, teolojik, felsefik sorunları çözen deha imajı verir. aslında hristiyan teologların argümanlarını türkiye'de savunmaktan başka bir şey yapmaz adnan oktar ve diğerleri gibi.

7) https://www.google.com.tr...=ssl#q=caner+taslaman+pdf verdiğim adresten kitaplarını bedava olarak okuyabilir ve iddialarının temelde bomboş olduğunu görebilirsiniz.