sivilcelerden kurtulmanın en kesin yolu

Sivilceleri Kesin Yok Etmek için Yöntem 1

Eşit miktarda Elma sirkesi ve Suyu karıştırıp , bir pamuk veya tülbent gibi ince bir bezle sivilce olan bölgelere sürün. Elma sirkesi hem sivilcelere hemde Siyah noktalara çok iyi gelmektedir. Bu yöntemi Haftada 2 gün uyguluyoruz.
Yüzümüzü bakteri oluşmasına neden olan ölü deriden arındırmak için ise ” doğal ardıç katranlı” Cilt sabununu alıp kullanın. Sabunu yaklaşık 1-2 dk yüzünüzde bekletip güzelce yıkayın. Yıkama işlemi sırasında ve sonrasında ölü derinin nasıl döküldüğünü göreceksiniz. Parmak uçlarınızla keseler gibi masaj yapın. Bu sayede Cildiniz yumuşacık olacaktır. Sabunun kokusu size biraz kötü gelebilir ama aldırış etmeyin mutlaka kullanın ( Odun gibi kokuyor ).

Sivilcelere Kesin Çözüm Yöntem 2

Marketlerde Satılan sade doğal Maden suyunu, avucunuzun içine dökün ve yüzünüze bolca sürün. Tıpkı kolonya kullanır gibi kullanabilirsiniz. Maden suyunu uygulamaktan korkmayın. Yüzünüzde herhangi bir tahrişe veya yanmaya neden olmaz. Maden suyu cildinizin yumuşamasını sağlar. Kullanacağınız Maden Suyunun Asidi kaçmamış olması etkisini daha çok artıracaktır.

Daha sonra Bire bir oranında ( Eşit miktarda ) Elma Sirkesi, Limon Suyu ve Musluk Suyunu Karıştırın. Bu karşımı bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın. Bunu günde 1 kere uygulayabilirsiniz.

Önemli : Her iki yöntemden sadece bir tanesini deneyin ve yaklaşık 1 ay boyunca düzenli bir şekilde uygulayın. Bu yöntemleri uyguladığınız Süre boyunca kozmetik ürün kullanmamaya özen gösterin.

Alacağınız Sonuçlar ;

Sivilcelerden Tamemen Kurtulmuş olursunuz. iyileşen sivilcelerin yerine yeni sivilceler çıkmaz.
Sivilcelerden dolayı oluşan Lekelerinizin azaldığını ve zamanla tamamen yok olduğunu göreceksiniz.
Yüzünüzde bulunan siyah noktaları temizler.
Cildi nemlendirir ve Yumuşak olmasını sağlar.
Pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olursunuz.