bugün

crysis

dün (bugün: pazartesi) saat 13'e doğru internette yerini alan, büyük beklentiler yaratmış oyun. piyasaya çıkış tarihinden 3 gün evvelinden razor 1911 tarafından crackli versiyonu 6.04 gb boyutuyla paketlendi ve indirilebilir halde.

daha önce ortada oyun yokken bonus dvd'si flt tarafından yayınlanmış ve "flt'nin içerde bir adamı var ve oyunu da erkenden yayınlayacaklar" dedirtmişti. beklenen hem oldu hem olmadı; evet oyun resmi çıkış tarihinden erken sızdırıldı ama hayır, flt değildi bunu yapan.

crysis lafı gevelemeyi bırakırsak şöyle ihtiyaçlara sahip bir oyun:

OS : Windows XP or Windows Vista
Processor : 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
Memory : 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Video Card :256 MB**
Hard Drive : 12GB
Sound Card : DirectX 9.0c compatible

* Supported Processors: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster.

** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

dx10 lansmanı neticesinde kutusunda kocaman bir "games for windows" yazan, dağıtımcılığını ea'in yaptığı bu oyun securom ve serial ile korunuyor.