bugün

1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçı

Galatasaray'ın galatasaray balı sayesinde daha büyük bi farktan kurtulduğu maçtır. Bu futboldur isterse 20 yesin ama sıkıntı galatasaray taraftarının seviyesinde.
Beşiktaşım arsenal'le oynarken arsenallilerden çok arsenalli oldukları, elenmemize arsenal'lilerden çok sevindikleri sosyal medyada yaptıkları çirkinliklerle görülmüştür.
Şimdi kendileri "hıı siz sevinin sevinin, adamlar galatasaray'ı yendik demiyo,türkleri yendik diyooeea" tarzı ilkokul çocuğu bahanelerin ardına sığınmaktalar. Çok komik ya lan hahahahhahaha
Neyse; şimdi bu vatandaşların çok büyük bir kısmı pusmuş durumdalarken, bir diğer kısmı twitter-facebook-sözlükler gibi sanal ortamlarda ölümüne karşı saldırıya geçmişlerdir işte örnekleri:
---Haftanın maçları:
Arsenal-Gese
Tottenham-Beşiktaş
Legia-Trabzon
Fenerbahçe-konyaspor,
----Beşiktaş arsenal'le kafa kafaya oynadı ama biz 2.yarı gol atıp bir sürüde pozisyona girdik tamam mı :S (hahahahhahahhahah mazeretinizi sikeyim)
----3 fark yedik ama golden sonra baskı kurduk emeğinize sağlık aslanlar! (wtf?)

bir de "beşiktaş bunlara karşı mükemmel oynamıştı helal olsun o adamlara, size de yazık bee" tarzı serzenişte olanlar var. Ulan iki yüzünü de ayrı ayrı siktiğimin ikiyüzlüleri, sen değil miydin daha bir ay önce Beşiktaş'la dalga geçen. Bize karşı oynarken "sonuçta futbol" size karşı oynarken haçlı ordusu bu amınakoyduğumun arsenal'i?

görsel