bugün

melis ayça değirmencioğlu

bu kızı bağdat caddesi numnum denen cafede gördüm, bi arkadaşıyla elinde louis vuitton marka torbalar vardı. biraz burnu havada yürüdüğünden içeri girerken antipatik geldi.

lakin kardeşim kendisini deli gibi idol olarak gördüğünden (öyle bir durumdur ki melis bilkent mezunu ben de bilkent yazıcam öss'de diye evde dolaşan bir kız düşünün) istemsiz izlemeye başladım kızı. hatta yanımdaki arkadaşım çaktırmadan bak bari rezil olcaz dediğinde gram umursamadım.

yüz hatları keskin ve kemikli olduğundan seksi bir havası bulunmakta. hani güzelden ziyade seksi diyebilirim kendisi için. burnu önden estetik gibi dursa da yandan olmadığı belli olmakta. bacak ve gövde oranını pek beğenmedim, sanki gövdesine 2 sopa takmışlar gibi, bacakları çok ince.

twitterına gelirsek kalabalık bir fan kız tayfası (içlerinde kardeşiminde mevcut olduğu) bulunmakta, sürekli mad'in askerleriyiz diye akım başlatmaktalar.

bunun dışında beni en çok etkileyen, ona karşı sempatimi asla kaybettirmeyecek olaya gelirsek; takipçi sayısı henüz 20k iken Lösev projemiz için mesaj attığımızda, ücretsiz olarak bize yardım eden 3 fenomenden biridir. evet 55 mail ve 3 onaydan biri.

bu davranışıyla zaten mütevaziliği, karakteri ve kişiliğiyle, güzelliği ve parasının fazlasıyla önüne geçen, hemcinsim olduğu halde açıkca ''kıskananlar çatlasın'' diyebileceğim hatundur.
güncel Önemli Başlıklar