bugün

israil mallarını boykot edenler

1-ilk işiniz PC ve AKILLI telefonlarınızı çöpe atmak olsun.Çünkü bunların PATENT hakkı iSRAiL'in

2-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: Eğer içinizde BÖBREK HASTASI varsa artık DiYALiZ'e girmesin. Çünkü Diyaliz Makinalarıda iSRAiL malı.

3-iSRAiLi BOYKOT EDENLER: Artık park ve yeşil alanlara gitmeyin. Malum Türkiye'de kullanılan SULAMA SiSTEMLERi malesef iSRAiL malı.

4-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: Röntgen, ultrason ve MR cihazlarından ZiNHAR uzak durun. Bu da mı diyeceksiniz ama, evet onlarda iSRAiL malı.

5-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: içinizde KANSER hastası ya da yakını varsa,IŞIN tedavisi ve KEMOTERAPi artık sizin için HARAM.Onlarda iSRAiL malı

6-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: Artık ÇOCUK FELCi AŞISI'da size yasak. Çünkü bu ve buna benzer aşıların ithal edildiği ülke, yine iSRAiL.

7-iSRAiL'i PROTESTO EDENLER: Ağzınızda iMPiLAND diş ya da dişler varsa, bir zahmet onlarıda çıkarın. Onlarda iSRAiL malı.

8-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: Artık Türkiye'de SEBZE ve MEYVA yiyemeyeceksiniz. AKP ile tüm TOHUMLAR,artık iSRAiL malı,

9-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER:Protesto eylemlerinde ŞEKERi düşen DiYABET hastaları,sakın iNSÜLÜN olmayın,iSRAiL'e destek vermiş olursunuz.

10-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER: Daha saya saya bitiremem iSRAiL mallarını.Siz en güzeli ÖTENAZi yaptırın.Bu koşulda keza yaşamanız olanaksız

11-iSRAiL'i BOYKOT EDENLER:COCO CALA ile boykot çağrısı yapanlar,emin olun ki hissedar değil. Hisseleri olsa,onu da ZEMZEM diye kakalarlar.