bugün

trabzonspor

sivasspor'a trabzonsporlu bir yönetici aracılığı ile teşvik primi teklif ettiği mecnun odyakmaz tarafından iddaa edilen kulüp.

sivasspor başkanı tarafından bu durum ne zaman ortaya atılıyor. şu son birkaç gün içinde.
peki neden?
çamur at izi kalsın anlayışı ile hareket edip maç satan karısını da satar felsefesiyle şike yaptığı milyon sekiz yerden sabit olan bir başkan tarafından kendi kulüpleri olan sivasspor'a uefa tarafından yapılacak soruşturma öncesi gündemi allak bullak etmek, kendi takım taraftarlarının hedefini şaşırtmak...

bakın 2-3 haziran'da uefa'da sivasspor ve eskişehirspor'un durumu ''sıfır tölerans'' anlayışı ile gözden geçirilecek. ''maç satan karısını da satar'' tarzı bir anlayış ile değil.
http://www.uefa.org/disciplinary/index.html

zira bu anlayış her türlü ahlaksızlığı ile düzenin adamlarına hizmet etme yolunu çoktan seçmiştir.
sivasspor kulübü başkanı iken karışmış olduğu şike suçu sonrası hala aktif bir şekilde görevine devam ediyor oluşu bir yana fenerbahçe kongre üyesi olarak aziz yıldırım şakşakçılığı yapması da gayet normaldir.

ayrıca medya organları tarafından ve kimi sanatçılarca da destek gören algı yönetimi çalışmalarına bozacının şahidi şıracı sözündeki şıracı olarak katılan mecnun efendinin bu sözleri kulüp tarafından gerektiği gibi cevabını bulmuştur.

daha fazla cümle yazmak şerefiyle aynı ölçütte hesaplanırdı zaten.
http://www.trabzonspor.or...etay&IND=15851#Icerik