bugün

hapla intihar edeceklere tavsiyeler

Hapları içeceksiniz. Yavaş yavaş gözleriniz kapanmaya başlayacak. Sonra gözlerinizi açmaya çalışacaksınız. Zor da olsa açacaksınız. Sesler görüntüler birbirine girecek. Yoğun bakımın soğuğunu hissedeceksiniz. Gözlerinizi fazla açık tutamayacaksınız ama kömür gibi şeyi, oranıza buranıza batırdıkları iğneleri hissedeceksiniz.

Kalkıp tuvalete bile gidemeyeceksiniz. Kendi yemeğinizi kendiniz yiyemeyeceksiniz. Hemşireler, doktorlar size hiç iyi davranmayacak. Belki bir kaçı gelip sizinle konuşacak. Acıyacaklar size.

Polisler gelecek. Sorular soracaklar. ifadenizi alıp gidecekler.

Buraya kadar olan kısım işin iyi kısmı. Çıktığınızda herkes size çok iyi davranacak. Siz de sizi sevdiklerine inanacaksınız. Hatta alışacaksınız bu duruma. Ama çok geçmeden anlayacaksınız gerçeği.

Evdeki bütün hapları saklayacaklar. Sizi asla evde yalnız bırakmayacaklar. Hatta yalnız dışarı bile çıkmanızı istemeyecekler. Herkesin gözünde potansiyel katil olacaksınız. Kendinizin katili.

Psikologlara psikiyatristlere götürecekler sizi. inanın hiç güzel bir durum değil. Canınız en çok psikologunuzun odasında yanacak.

Tüm bunları yaşamak istiyorsanız, hazırsanız bir saniye bile durmayın.