bugün

hepimiz ismail türüt üz

ülkedeki bölücü sayısını belirten söz.

ermenileri dışlamak bölücülüktür, sırf ermeni olduğu için birilerini öldürenleri saygıyla anmak bölücülüktür.

yok sözleri bilmiyormuş, başkası yazmışmış bırakalım bu masalları. ozan arif'i hiç mi tanımaz ismail türüt? okumadan mı türkü yapmıştır? ondan mı çıkıp da öyle olsaydı "çakıcılar, pekerler" derdim demiştir. çok masumdur ondan mıdır bu davranışlar?

ozan arif kalkıp da "ben onlara destan yazarım destan" demesiyle böyle bir iması olmadığını mı göstermiştir? bunu ilk defa mı yapmıştır? kalkıp da turgut özal'ın kızına da orospu dememiş midir bir şarkısında?

bu mudur vatanseverlik? katilleri korumak mı?

madem o kadar vatansever biri, 17 yaşındaki çocukların arkasına sığınmasın, onların yaptığı madem doğru kalksın kendi yapsın. bunlar ucuz siyaset. üç beş kaset fazla satıcam diye ucuz stratejiler. yazıktır günahtır. he bu kasedin çıkışını ramazan'a denk getirilmesi ise ayrı bir fiyasko. birileri din üzerinden sömürüyor diye ağlarken birileri de işte bu ucuz işlerle, katillerin arkasından türkü yakarak sömürüyor.

neyse yiyen varsa afiyet olsun. hepiniz ismail türüt'sünüz. çıkıp bir tayyip yalakalığı yapan, sonra da kalkıp ülkücü ayağına yatan ismail türüt'Sünüz.

ne mutlu size..

ama korkmayın bu vatan size kalmadı, kalmaz.

ayrıca, vidyoyu kendi yapmasa ne olur?

karadeniz'in bu olayla tek bağı katiller değil midir? sadece ogün samast, yasin hayal, faytih bilmem kimin ortak özelliği karadeniz değil midiR?

hrant dink'in karadenizle ne alakası vardır? olay istanbul'da olmuştur, hrant Dink malatyalı'Dır..

madem katillerle bir ilgisi yok? ne alaka karadeniz demezler mi adama..