bugün

30 mart 2014 yerel seçim tahminleri

ülkedeki rekor yolsuzluk ve hırsızlıklar ve bunların soruşturulamaması, yargı yolunun yürütme tarafından tamamen kapatılması, meclis çoğunluğu sebebiyle yüce divana bile gidilememesi neticesinde boşa yapılmış tahminlerdir.

oylarımızı çalacaklar, kamu arazilerini, şehrin, yani taksim in göbeğindeki parkı çaldıkları gibi, koskoca urla koyunu çaldıkları gibi çalacaklar. bizler bunları ortaya çıkaracağız, deliller üreteceğiz ama iftiracı olacağız, kimse yargılanmayacak. sike sike genel seçimleri bekleyeceğiz ve orada da oylarımız çalınacak.

bunca yaşanan rezalete rağmen halen daha çıkıp ''1.olmazsak istifa edeceğim'' diyebilen, yargı yolunu kapatıp, sandıkta aklanacağını düşünen zihniyetin özgüvenini de buna bağlayabiliriz. oy, moy hikaye, bütün güç hırsızlardayken sandık muhasebesi yapabilen polyannalara duyrulur.

bu adamlar akp li olmayan diğer sandık görevlilerinin canını okuyabilirler, ülke genelinde yüzlerce sandık görevlisi tutuklanıp 10 yılla yargılanmazsa iyidir.

diyelim ki çalamadılar ve özellikle 3 büyük şehir chp nin oldu (hırsızlık olmazsa sonuç bu olur) amma ve lakin bu durumda bile şansımız yok. sahte deliller üretip, chp nin seçimlerde hile yaptığı iddia edilebilir, birçok kişi yargılanabilir, sahte deliller, sahte şahitler, sahte fotoğraflar,videolar.... taksim molotof, kabataş başörtülü bacı, bezmi alem camisinde içki içilmesi, okmeydanı burak cinayeti gibi tiyatrolar devreye girebilir. yandaş basın bu sözde hileleri bas bas bağırıp, olayı meclise taşıyabilirler. meclisteki vekillerin oy birliği ile seçimler iptal edilebilir.

kanun kimin elindeyse onun düdüğü öter, ne yapacağız? hile yapsalar yargılayamayacağız, hakkımızla kazandığımızı da yedirtmeyecekler..

siz diktatörü romantik mi sandınız?