bugün

ilknur denizli

hal-i hazırda akp izmir milletvekili ve yerel seçimde konak/merkez ilçe belediye başkan adayı.

binali yıldırım'a oy getirsin diye akp tarafından zoraki aday gösterilmesine rağmen konak ilçesi belediye başkanlığını istemeye istemeye de olsa kazanmaya çok yaklaştı. parti yönetiminden korkmasa adaylıktan çekilecek o derece...

chp ve aziz kocaoğlu konak belediye başkanı hakan tartan'ı ekarte edip yerine atatürk düşmanı ve uzun süre akp ile flört etmiş sema pektaş'ı aday gösterince izmir konakta oylar bölündü.

son anketlere göre

hakan tartan %30,5 (demokratik sol parti)

ilknur denizli %27,6 (akp)

Sema pektaş % 26 (chp)

kararsız %10

http://www.cumhuriyet.com...ste_son_secim_anketi.html

anket chp'nin basın bülteni gibi yayın yapan cumhuriyet gazetesinde olduğundan aslında sema pektaş'ın oylarının bir kaç puan daha aşağıda olduğuna inanmak için yeterli sebep var diyebiliriz.

konak bölgesi doğu ve güneydoğu'dan göç alan semtleri de içinde bulundurduğundan (tepecik, kadifekale, tilkilik, basmane vs) akp tipi seçim rüşvetiyle oy satınalma işleri çok dönecektir. yani yüzde 10'luk kararsızların pek çoğu ilknur denizli için, daha doğrusu akp için oy kullanacaktır.

tatava yapma bas geç diye çığrınanların aklında olsun sema pektaş'a atılan her oy akp adayı ilknur denizli'ye yarayacak. sonra ağlamayın izmir merkezde akp belediye kazandı diye. oyunuzu ona göre kullanın...