bugün

biz ne yavuz dan ne de şah ismail den vazgeçeriz

şah ismail 2.beyazıd a babam diye hitab eder diğer taraftanda anadoluda hak mezhep olmayan şia yı yayardı. tehlikeyi fark eden yavuz babasını tahttan indirmiş ilk iş olarakta şah ismailin üzerine yürümüştür. devlet bahçeli şah ismail gibi bir korkak bizimdir diyorsa bir şey diyemem. zira tenekeden korkan adam uçağa binmez. yavuzun önünden kancıklar gibi kaçan iso kaçarken geçtiği yerleride yakıp yıkmıştır. yavuz üzerine yürürken kendisine mukavemet gösterenleri öldürmüştür. masum insanları öldürmedi. en son şah ismaile yazdığı mektup ikisi arasındaki farkı ortaya koyar:
'- ismail. ülkeler kralların nikahlı karısı gibidir. günlerdir ülkende dolaşıyorum erkeksen karşıma çık' sonuç malum . ismailin karılarından biri de osmanlı paşasıyla evlendirilmiştir.
tarihleri boyunca hep muslumanlarla savaşmış perslerin korkak bir lideri bizim olamaz. devlet bahçelinin olsun. birlikte püskevit yerler.
bir tarafta amacı hak olan şeyhulislamdan korkan en şiddeti ağır padişah diğer tarafta hak olmayan bir mezhebi anadoluya yayan korkak bir insan .
öncesinde bir de uzun hasan vardı. annesini fatih e gönderen. sare adındaki bu kadın fatihten trabzona girmemesini istedi. o ise;
-ana yaptıklarımda yanlış görürsen geri döneceğim demişl ama kadıncağız yanlış göremediği içinde fatih e bir şey dememiştir.
bir peygamberle şereflenen araplar ve persiler hiç bir zaman türkler kadar asil bir millet olamamıştır. ve her fırsatta bizi arkamızdan vurmuşlardır. üstelik bizler hakkında hadisler dahi varken.
bırakın bu oy cambazlıklarınıda doğruları söyleyin diyecek olana cevap ta hazır. siyaset yapıyoruz.