bugün

burakcan karamanoğlu nun atatürk düşmanı olması

kişinin, "o camide içtiğiniz bira şişelerini bir yerinize sokacağız" cümlesinden atatürk düşmanlığı çıkaran arkadaş, atatürkçülüğü camide içki içmek olarak görüyor heralde.
gelelim burak karamanoğlunun ne olduğuna. bu kardeşimiz milli ve manevi duygularını yoğun yaşayan bir kardeşimiz. askere gittiği döneme kadar ülkü ocaklarına gidip-gelen lise teşkilatında görev alan kardeşimiz, asker sonrası ocağa gidip gelmeyi kesmiş. bu zaten çok sık yaşanan bir durumdur. hala ocağa gidip gelen herkes bilir. hepimizin bir dönem ocağa beraber gittiğimiz ama artık gelmeyen arkadaşlarımız vardır. bunların farklı sebepleri vardır. kimisi dünya görüşü değiştiği için gelmeyi keser, kimisi kendince yanlış şeyler gördüğü-yaşadığı için, kimisinin ise hiç sebebi yoktur. senelerin yorgunluğu diyelim.
bu arkadaşımız kasımpaşa tribününe takılan bir arkadaş. o muhitte oturanlar yada tanıdıkları olan bilir. farklı dünya görüşlerinden gelen gençlerin tayyip erdoğana bir ilgi alakası vardır. bunun yegane sebebi, kendi semtlerinin çocuğu olmasıdır. yani, milliyetçiliğin en mikro hali.
şahsen işadamları arasında ben de turgay cineri severim, maltepeli diye. burdaki de aynı mantık yani.
kasımpaşada da burak gibi davranan tanıdığım arkadaşlarım var. hala ülkücüyüm der, ama başbakanı desteklerler. burak kardeşimizin meselesi de budur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar