bugün

göt kadar ekranlı iphone kullanımını savunan mal

Her telefonun savunulacak ve savunulmayacak yanı vardır. Iphone iyi bir telefon sayılabilecek düzeyde ekranının küçük boyutta olmasına rağmen kontrast oranı diğer telefonlara göre oldukça iyidir, apple'ın ekran kalitesi olarak yanına yaklaşan bir telefon yoktur var ise ben bilmiyorum... Ancak gel gelelim fiyatına, hak etmediği bir gerçektir. Sebebi ise ekran hariç, diğer donanımsal özellikleri daha iyi olan bir sürü telefon bunulabilir. Ancak sırf arkada ki elma logosu var diye o telefona 3000 lira da verilmez... insanlar iki şekilde zenginliği ile hava atar, ilki araba diğeri cep telefonu apple ıphone genellikle zengin şahısların kullandığı bir telefondur.

Iphone android'den iyidir. Lafına gelecek olur isek ıphone bir telefon modeli, android bir işletim sistemidir, bilgisizliğine soktuğumun cahili önce bunu öğrenmelidir. Ios android'den daha iyidir dese anlaşılabilirdi. Ancak android işletim sistemi açık kaynak bir işletim sistemidir, ıos isekapalı kutu diye tabir edilebilecek bir işletim sistemidir. Yazılım geliştirme işine gönül vermiş kullanıcılar için android candır.

Iphone kalitelidir lafına gelecek olur isek neyine göre kalitelidir diye sorarım, malzeme kalitesi ise beş para etmez bir düzeydedir, apple telefonları dayanıksızdır drop test videolarına bakar iseniz en çok çizilen ve en kolay hasar alıp, çabuk dağılan bir telefon olduğunu görürsünüz.