bugün

turkishwin

Turkish Women's International Network

Türkiye ile sadece aile bağı değil kültürel, sosyal bağı olan, kendini bu toplulukla özdeşleştirebilenl kadınların birbirlerine ilham ve guc verdikleri global bir platform.Türkiyenin ilk küresel kadın iletişim platformudur. Turkish Women’s International Network’ün kurucusu Melek Pulatkonak, Microsoft eski genel müdür yardımcısı. Bildiğim kadarıyla sosyal sorumluluk bilinci yüksek bir ekip bu platformun başında çalışıyor.

18 yaşından itibaren çalıştığı sektör ne olursa olsun iş yapma becerileriniz yüksekse ve ingilizce yeterliliğiniz varsa TurkishWIN in kapısı size açık. Platformun bildiğim kadarıyla bir de CampusWinner ayağı var. Burada ise üniversite 2. veya 3. sınıf kız öğrencilerden ingilizce bilen, sosyal ve akademik hayatı başarılı öğrenciler platforma CampusWinner olarak alınıyor. Bu öğrenciler kendi hedefledikleri yol haritası doğrultusunda TurkishWIN üyelerinden mentor desteği alabiliyorlar.

Bunun yanında kadınları çok daha erken kampus hayatından itibaren desteklemek ve bilinçlendirmek amacıyla kendi üniversitelerinde Women in Business Kulüpleri kuruyorlar. Bunlardan ilki BounWIB (Boğaziçi University Women in Business Project Club).

TurkishWIN’in etkinlikleri, üyelerin kendi hayat ve başarı öykülerini anlattıkları konuşmalar odaklı. Bu etkinlikler TED Talks a çok benziyor. Senede bir ya da iki kez olmak üzere üye olmadan da bu etkinliklere katılabilirsiniz.

http://turkishwin.com/default.aspx
http://www.campuswinners.com/
https://www.facebook.com/...INners?ref=ts&fref=ts
https://twitter.com/turkishwin