bugün

uludere bombardımanı haklı mıydı anketi

herkesin keçileri kaçırdığının ispatı olan ankettir. ya ne kadar salaksınız siz ya, birşey söylemeyeyim dedim dedim artık isyan bayrağını çektim. ulan ne kas kafalı angutsunuz, resmen uludere olayından dolayı milliyetçiler cephe oluşturmuş bir de karşısındakiler.

arkadaşlarım, kaçakçılığın cezası uçakla bombalanmak değildir. bir kere bu olayda, bombalama emrini kim ve neye göre verdi belli değil tamam mı? bunu aydınlatmadan kelime konuşmayın. pişkin pişkin aylardır kimse tek sözcük konuşmadı, normalde 34 kişinin bombalanmasıyla ilgili sözcük çıkmıyorsa birşeylerin üzeri örtülüyor demektir. uygar ülkelerde bu bırakın tek kişinin istifasını, hükümet ve genelkurmay götürür.

o milliyetçi geçinen ahmaklara da sormak isterim, bu insanların kaçakçılık yapmasının sebeplerini hiç sorguladınız mı? aynı topraklarda yaşıyoruz, birileri bölücülük yapmaya çalışıyorsa derin bir şuur kaybı yaşıyor demektir. milletinizi soyup soğana çevirenler, bugün daha utanmadan türk bayrağını siyasi malzeme yapıyorlar. biliyor musunuz, türk bayrağı şu anda siyasi propagand aaracı olarak gözüküyor. hadi, bir taneniz buna tepki gösterin? yok.

elinizde haklı ya da haksızlığı sorgulayacak bilgi yokken bunun kararını veremezsiniz. vermeye çalışıyorsanız da kusura bakmayın ama salak yerine konuluyorsunuz. bir daha söyleyeyim, beni aynı toprakta yaşayan kardeşimden durup dururken ayrıştırmaya çalışan kim varsa onun karşısında da ben varım. o kadar. (bkz: birlik ve beraberlik üzerine)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar