bugün

hocaefendi

aşağıda yazılanların gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir ilgisi yoktur.tamamen hayal mahsuludur.
ücreti mukabili, yeryüzünde oturmayacağı kucak olmadığını düşündüğüm şahsiyet.
değişik bir insandır hoca. ilkokul mezunudur. bildiğin sıradan vaizlerdenken, kurduğu ilişkiler ve hitabet yeteneği sayesinde, sonradan örgüte dönüştürdüğü cemaatini oluşturmaya başlamıştır.
aseksüeldir hoca. kadına-erkeğe ilgisi yoktur. zaafları para ve güçtür. abd yi sever, israile tapar. örgütündeki erkeklerin sakal bırakmasını kesin bir dille yasaklamıştır. ne hikmetse örgüt elemanları tektiptir. bir kilometre öteden rahatlıkla ayırt edilebilir. ilk bıraktığı intiba kırık olmalarıdır. kırıtarak yürürler, ağızlarını büzerek konuşurlar.
okyanus ötesinde, dev malikanesinde yaşar hoca. futbolcu eskisinin dediği gibi onbeş metrekare hasır odada değil, seksen odalı dev bir malikanede. ağır bir maliyeti vardır örgütüne. malikanenin dış güvenliğini fbi sağlar.
son dönemde bir başka maaliyet unsuru da topsakal çetesidir. ortak özellikleri ateist olmalarıdır. örgüt adına konuşma yetkileri vardır. busines-class uçarlar, petrus içerler. yapılacak operasyon bilgilerini bilmesi gerekenler bilmez, çete aylar öncesinden öğrenir.

yapısal olarak farklılıklar olmasına rağmen hocanın örgütü hasan sabbah ın haşhaşilerine benzer. alamut kaleleri de, hocanın uzaklardaki malikanesidir. her iki gurupta sapkındır. hasan sabbah ın elemanlarını fuhuş, uyuşturucu ve sefahat sayesinde kendisine sadık tuttuğu bilinmektedir. hocanın müritleri ne kullanır henüz bilinmiyor. farklılıkları ise, sapkın olmalarına rağmen haşhaşiler mert ve cesur bilinirler. üstleri öl dediğinde ölürler. hoca kendi örgütünden birine öl dese, bu kırıklardan bir tanesi dahi canını vermez.

hocanın gelir kaynakları arasında en önemli yeri yabancı servisler tutar. hoca ücreti karşılığında kendi ülkesinde her türlü pisliği yapar.
bankacılık,faktoring,medya,sağlık,eğitim,sigortacılık,yayınevi,su arıtma cihazlarından, islami sex shoplara kadar pek çok sektörde at koştururlar.