bugün

9 aralık 2013 galatasaray lh fenerbahçe ülker maçı

çok çok gergin bir atmosferde oynanacak olan karşılaşma. son zamanlarda iç sahada oynadığımız en gergin maç 29 aralık 2010 galatasaray cc fenerbahçe ülker maçıydı. en azından bu maç kadar gergin geçeceğini düşünüyorum. (daha fazlası da olabilir)

2011-2012 sezonunda fenerbahçe'ye gelişine çaktık. adamlar direnemedi bile.. bu yüzden salonda beklenen, istenen atmosfer oluşmamıştı. oturduğumuz yerden maçı izledik ve evlerimize döndük.

2012-2013 sezonunda cezalı olduğumuz için derbiye gidemedik. sessiz ve sakin bir şekilde güzel bir oyunla fenerbahçeyi yendik ve evine gönderdik.

ve 607 gün sonra fenerbahçe ülker tekrar karşımıza geliyor. galatasaray camia olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. fenerbahçe de demirören ve cemaat'in kollamalarıyla galatasaray'ın hep bir adım önünde tutulmaya çalışılıyor. sene başından beri yapılan bütün haksızlıkların ve piçliklerin faturasının kesileceği karşılaşma bu karşılaşma olacaktır. bunun sinyallerini geçen hafta oynanan voleybol maçında aldık. obradovic'in gelmesiyle birlikte basketbolu hatırlayan gavatların üzerine kabus gibi çöküp, şişirilmiş fülker balonunu patlatacağız bu akşam.

son olarak yarınki juventus maçı şu an umrumuzda değil! son ses telimiz kopana kadar..

http://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho
güncel Önemli Başlıklar