bugün

kürtler batıyı terk etsin kampanyası

ülkeyi doğu batı diye ayırmak yetmedi, şimdi de canınızın istediğini, babasının malıymış gibi istediği yerden atan bir güruh ortaya çıktı. kim kimi nerden atıyor? bu ülke her karışıyla bizim, bu memlekette yaşayan her biri vatandaşın: zengininden fakirine, alevisinden sunnisine, çerkezinden lazına, kadınından erkeğine, "kürdünden" türküne.. o halde kim kimi kendi vatanından atıyor? batı dediğin nedir, kimdir, kimler yaşar orada? mübarek, türkiye nin batısı nın paris sanmış bir kaç et beyinli, şimdi de o paris cikten atıyor insanımızı.. velakin unutuveriyor yetmiş iki milletin soyundan gelen türk halkının kanında faklı kökenlerin dolaştığını.. ve sayın klavye delikanlıları; trollüğünüze, cinsel konularda ağzınızın suyunuzu akıtmasına, kadına hakaretinize, yobazlığınıza eyvallah dedik. velakin ırkçılığın sınırlarında oynadığınız tehlikeli ayrımcılık oyunu sona erdi. üç beş kendini bilmezi atmışsınız önümüze, hadi bölün bu ülkeyi diyorsunuz. gezi dediler, biriz dediler, farklılık yok dediler, birleştiler bir bütün oldular. tüm bu hain bölücülük gezi nin bir armağanı mı sizden bize?
anlamadınız mı hala, bölemeyeceksiniz bu ülkeyi, ayıramayacaksınız bizi.

siz kimsiniz ki vatandaşı kendi toprağından sürgün edeceksiniz? nazım ı, yılmaz ı bir hiç uğruna; ahmet i yeni yetme bir karga sesliye feda ettiğiniz yetmedi mi?
sözlükte dikkat çekme çabanızı ırkçılıktan ziyade bütünlüğü ve saygıyı esas alan fikirleriniz, cümlelerinizle yapın ki yazar olduğunuza inanalım.

edit: bu kampanyaya destek veren yazarımsılara ise sadece acırım; şimdi önden buyurun sayın ırkçılar. başınızı dönene kadar eksilemeye..

edit: bakıyorum da pek hızlısınız sayın faşistler.. *